MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Yüksekova İlçesi’nde terör örgütü mensuplarınca düzenlenen silahlı saldırıda 3 askerimizin hain bir şekilde şehit edilmesi olayını eleştirdi. Eli kanlı terörü lanetleyen MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, ülkemizde yaşanan son olaylardan dolayı Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının yine çok buruk geçeceğini hatırlattı.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Dedeoğlu, yaşanan olaylar ve hükümet politikaları nedeniyle, ülkenin son yıllarda coşkulu bayram kutlamalarına hasret kalındığını vurguladı.

Cumhuriyetin insan onurunu her şeyin üstünde tuttuğuna da dikkat çeken MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Cumhuriyetin; Türk Milleti’nin var olma mücadelesinin adı olduğunu bildirdi. MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Cumhuriyetin; din, dil, ırk ve cinsiyet farkı gözetmeksizin her Türk Milleti’nin ortak varlığı olduğunu ifade ederek, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajında şu sözlere yer verdi:

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kurulan Cumhuriyetin 91. yılını milletçe gururla kutluyoruz. Başlatılan Kurtuluş Savaşı’nın zaferle sonuçlanması ve ardından Cumhuriyetin ilan edilmesi tarihimizin en büyük başarısı olmuştur. Cumhuriyet; Türk Milleti’nin inanç, azim ve kararlılığının bir eseridir.”

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Cumhuriyetin tüm değerlerini sonsuza kadar yaşatacaklarını da sözlerine ekleyerek, “Bu önemli günde tüm şehitlerimizi minnetle ve rahmetle anıyoruz. Bütün Kahramanmaraşlı hemşehrilerimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.” dedi.   

Editör: Haber Merkezi