Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti tarafından düzenlenen Teşkilat İftarı’na katıldı. Ramada Otel’de gerçekleştirilen programa Başkan Güngör’ün yanı sıra Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal, İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Habibe Öçal, Ahmet Özdemir, Cihat Sezal, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, Kadın Kolları Başkanı Gül Çitil Okur, Gençlik Kolları Başkanı Feyzullah Eren Aşçı, eski dönem milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, AK Parti il ve ilçe teşkilat mensupları da yer aldı. Programda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Teşkilatlarına ve vatandaşlara canlı bağlantıyla seslendi.

Teşkilat Mensuplarımıza Teşekkür Ediyorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ramazan-ı Şerif’i Pazar günü tutacağımız son oruç ve akşamında yapacağımız son iftarla uğurluyoruz. Pazartesi günü hep birlikte Ramazan Bayramı’nın sevincini, feyzini ve bereketini yaşayacağız. Tüm milletimizin ve İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Rabbimden bizlere önümüzdeki yıllarda da hep birlikte sağlıkla, huzurla, esenlikle Ramazan-ı Şerif’e ve bayrama ulaşmayı nasip etmesini diliyorum. Bugünkü programımız aynı zamanda teşkilatlarımızla bayramlaşmamıza da vesile olmaktadır. Salgının gölgesinde ve burukluğu içerisinde geçen iki yılın ardından hamdolsun bu yıl camilerin dolduğu, gönüllerin şenlendiği, kalplerin mutmain olduğu bir Ramazan yaşadık. Dayanışmanın, yardımlaşmanın, kardeşliğin bereketi içerisinde geçen bu yıl ki Ramazan ayını teşkilatlarımızın da çok iyi değerlendirdiğini görmekten memnuniyet duyuyorum. Ülkemizin tüm illerinde, ilçelerinde, mahallelere, sokaklara, hanelere dağılan teşkilat mensuplarımıza iftardan sahura kadar süren gayretli çalışmaları için teşekkür ediyorum” dedi.

Birlik ve Beraberliğimiz Daim Olsun

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, “Öncelikle tüm İslam Alemi’nin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Rabbim sağlık ve mutluluk içerisinde sevdiklerimizle birlikte nice bayramları hepimize lütfeylesin. Bu akşam da partimizin il ve ilçe teşkilat mensuplarıyla birlikte iftar programında bir araya geldik. Programa katılan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi