Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi Çocuk Kulübü, çocukların zihinsel ve fiziksel gelişimlerine katkıda bulunan atölye çalışmaları ile öğretirken eğlendirmeye devam ediyor.

Aileleriyle birlikte alışverişe gelen çocuklara, rengarenk ve fonksiyonel oyun grupları ile bambaşka bir dünyanın kapılarını aralayan Piazza Çocuk Kulübü, minik misafirlerine, bilgi ve becerilerini artıran, kaliteli zaman geçirmelerini sağlayan atölye etkinlikleriyle keyifli anlar yaşatıyor.



Hemen hemen her hafta farklı bir etkinliğin düzenlendiği Çocuk Kulübü’nde, bu hafta sosis balon show gerçekleştirildi. Palyaçolar eşliğinde sosis balonlardan kılıç, şapka, kelebek, tavşan yapmayı öğrenen minikler, el becerilerini geliştirirken, çalan müziklerle doyasıya eğlendi. Balonlara minik elleriyle şekiller veren çocukların yeteneklerini aileleri de hayranlıkla izledi. Piazza AVM’de neşe dolu bir gün geçiren çocuklar, çeşitli şekiller verdikleri rengarenk balonları ailelerine göstererek, mutluluklarını onlarla paylaştı.
Editör: Haber Merkezi