Konferansın ilki 30 Kasım 2014 Pazar günü saat 13.00’de Elbistan ilçesi Belediye Düğün Salonunda, ikincisi ise aynı gün 30 Kasım 2014 Pazar günü saat 19.00'da Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.

Öğr. Gör. Mustafa Öztürk, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin  "3 Aralık Engelliler Günü" çerçevesinde düzenlediği  konferanslara 2 farklı sunumla katılacak.  Öztürk’ün konferanslar da "Türkiye'de Engelli Gerçeği" ve “Engelli ve Ailelerin Duygusal Sorunları” konulu sunumlar gerçekleştireceği belirtildi.

Konferanslar Elbistan ve Türkoğlu’nda…

Büyükşehir Belediyesi, Elbistan ilçesinin yanı sıra Türkoğlu ilçesinde de  "3 Aralık Engelliler Günü" dolayısıyla bir konferans düzenleyecek. Türkoğlu Misakı Milli Konferans Salonunda, 29 Kasım 2014 Cumartesi günü saat 14.00’de gerçekleştirilecek olan programda, Kahramanmaraş Rehberlik ve Araştırma Merkezi Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Bölüm Başkanı Psikolojik Danışman Fatih Kılıçkara, “Engellilerin ve Ailelerin Yaşadığı Sorunlar ve Çözüm Önerileri” konulu bir sunum gerçekleştirecek.Konferansta ayrıca Kahramanmaraş Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Hakan Vicdan konuk katılımcı
olarak yer alacak.



 

 

Editör: Haber Merkezi