Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü ekiplerince 1.560 m² alana sahip bahçede gerçekleştirilen çalışmalarla okul yemyeşil bir görünüme kavuştu.

Yüzleri Gülümseten Çalışma…

Okul bahçesinde gerçekleştirilen kilit parke, bordür döşeme, çöp kovası yerleştirme, çimlendirme ve ağaçlandırma çalışmalarının yanı sıra yerleştirilen bank ve piknik masalarında öğrenciler hem piknik yapmanın, hem ders çalışmanın keyfini yaşıyorlar.  

Bahçede öğrencilerin boş vakitlerini geçirebilecekleri etkinlikler için de bir çalışma gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, okulun bahçesine basketbol sahası yaptı. Yapılan çalışmalarla Turgut Pekel İmam Hatip Orta Okulu öğrencilerinin yüzleri gülümserken, Teneffüste bahçede oynayan çocukların mutlulukları yüzlerinden okunuyor.

Başkan Erkoç, Okul Açılışında…

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Kervan Pastaneleri Turgut Pekel İmam Hatip Ortaokulu açılış törenine katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç,"Kahramanmaraş’ın her noktasında uyguladığımız yeşillendirme çalışmalarımızı, eğitimin beşiği okullarımızın bahçelerinde de uyguluyoruz. Öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, yöneticilerimizin çim alanlara, ağaçlara, çiçeklere, oturma gruplarına, spor ve oyun alanlarına sahip güzel eğitim alanlarında, sağlıklı ve huzurlu zaman geçirmelerini istiyoruz." dedi.

 “Teşekkürler Büyükşehir”

Okul yönetimi, gerçekleştirilen bahçe düzenleme çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediyesi adına Başkan Erkoç’a teşekkür etti. Açılış töreninde, öğrencilerin Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç’a gösterdikleri sevgi ise görülmeye değerdi…


 

Editör: Haber Merkezi