Maddi zorluklar yaşayan ve bu sebeple Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin şefkat evlerine sığınan vatandaşımızın mağdur durumda olduğunu ve hasta yatağına ihtiyaç duyduğunu belirtmesi üzerine Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü tarafından mağduriyeti giderilirken mağdur vatandaşın yüzünde bir nebzede olsa tebessüme vesile oldu.

“Gönül vermedikçe, gönül alamazsınız” anlayışıyla hareket eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi; hasta, dul, yetim, engelli, yaşlı, fakir kısacası yardıma ihtiyacı olan tüm vatandaşlarının günlük ihtiyaçlarını kimsenin yardımı olmadan giderebilmeleri için il genelinde hummalı bir çalışma yürütüyor.

Sosyal medyadan ve diğer kanallardan kendilerine ulaşan ihtiyaç sahibi vatandaşların ihtiyaçlarına en kısa sürede yanıt verdiklerini belirten Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Züver Çetinkaya, "Kahramanmaraş  Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç, sosyal hizmetlerin üzerinde hassasiyetle duruyor. Bizler de Sayın Başkanımızın hedefleri doğrultusunda ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanında oluyoruz. Bundan sonra da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Editör: Haber Merkezi