Onikişubat Belediyesi, vatandaşlarını birlik, beraberlik ve kardeşlik sofrasında buluşturmaya devam ediyor. Gülizar Şamil Aktaş Lisesi’nde düzenlenen iftar programı yine birbirinden güzel görüntülere sahne olurken, 5 Nisan, 12 Şubat, Binevler ve İstiklal Mahallesi sakinleri hep birlikte iftar yaptı.

Program öncesinde Onikişubat Belediyesi minik mehteran takımı tarafından gösteri düzenlendi. Büyük ilgi gösterilen minik mehteranlar, vatandaşlardan büyük alkış aldı. 



İftar öncesinde okul bahçesini dolaşan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, vatandaşlarla tek tek selamlaşıp, onlarla hemhal oldu. Başkan Mahçiçek, programda yaptığı konuşmada, “Onikişubat ilçemizin güzel insanları böyle bir iftar vaktinde bizlerle beraber olup, bizlere eşlik ettiğiniz için hepinize yürekten teşekkür ediyorum” diyerek şöyle konuştu:



“Hoş geldiniz safalar getirdiniz. Cenabı Allah lütfetti bu Ramazanda tekrar beraber olma imkanı sağladık. Geçen Ramazan da beraberdik bu ramazanda da beraberiz ve inşallah önümüzdeki yıllarda da birlikte oluruz. İşte bu işin güzelliği burada.. Ramazanın bereketi burada.. Hep beraber bir araya geldik, birlik ve bütünlüğümüzü herkese göstermiş olduk. İnşallah bu bütünlük devam ettiği sürece, bu millete kimsenin gücü yetmeyecektir. Ne kadar etrafımızı kuşatsalar da, ne kadar bize zarar vermek isteseler de inşallah muvaffak olamayacaktır. Cenabı hak onların oyunlarını daima bozacaktır. Ben tekrar hepinize teşekkür ediyorum. Bugünkü iftar sahibimiz Hanefi Öksüz Bey ve Derya Ongun Hanımefendi. Görüyorsunuz, zenginimiz fakirimiz yok. Hep birlikteyiz. Ben sizler ve belediyemiz adına kendisine şükranlarımı sunuyorum.”



Başkan Mahçiçek, daha sonra Hanefi Öksüz ve Derya Ongun’a plaket takdim etti. Kur’an-ı Kerim Tilavetinin ardından, hep birlikte iftarlar yapıldı, dualar edildi. 

Editör: Haber Merkezi