Toplantıda Başkan Bozdağ tarafından Pazarcık Belediyesi'nin yapmış olduğu faaliyetler ele alınarak ilerleyen süreçte yapılması planlanan çalışmalar ve projeler hakkında bilgilendirmeler yapıldı.Toplantı sonunda bütün personele iş sağlığı ve güvenliği hakkında konferans verildi.



Toplantıda konuşan Başkan Bozdağ şunları kaydetti ; 
''Belediyemizi borç ve sıkıntılar içinde devraldık.Hamd olsun bu kadar olumsuzluğa rağmen ilçemize birçok hizmeti kendi belediye bütçemizle getirdik.Halkımız da bu yaptığımız hizmetleri görüyor zira geçtiğimiz günlerde yapılan ankette hemşehrilerimizin %67'si belediye hizmetlerinden memnun olduklarını belirttiler ve bu anket sonucunda Kahramanmaraş'ın 12 Şubat Belediyesinden sonra en iyi hizmet götüren 2. Belediye seçildik.Bu memnuniyeti daha yüksek seviyelere taşıyabilmek için öncelikle Belediyeyi birinci evimiz olarak göreceğiz.Hep birlikte ilçemizi kalkındırmak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz.Biz bir aileyiz. Sorumluluklarımızı bilerek bu ilçeye hep beraber hizmet edeceğiz. Hep birlikte bu anlayışla çalışarak halkımıza en güzel şekilde hizmet vermek için ne gerekirse yapmaya devam edeceğiz.



Belediyenin işlerinin hizmet anlamında iyi ve sağlıklı yürümesi için işlerimizi yasalar ve mevzuat çerçevesinde disiplinli bir şekilde yapmalıyız. Her personel sorumluluklarını iyi bilerek belediye hizmetleri aksatmadan plan ve program çerçevesinde hiyerarşi sistem içinde çalışmalı. Bütün personel mesai saatine ve kılık kıyafetine dikkat etmeli. Hepinize çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar diliyorum'' dedi.
Editör: Haber Merkezi