Ziyaretlerle ilgili açıklama yapan Çağlayancerit Belediye Başkanı Hanifi Sarıaltun;  “İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'yu, İçişleri Komisyon Başkanımız Celalettin Güvenç, AK Parti ilçe Başkanımız Mehmet Berk, AK Parti Kadın Kolları Başkanımız Zahide Bulur ve Yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte ziyaret ettik.

Meşhur Çağlayancerit cevizinden ikramda bulunduk. Coğrafi işareti alınmış ve Avrupa yolunda olan cevizimiz ve ceviz işletme ve paketleme tesisi hakkında sayın bakanımıza birifing verdik.

Ayrıca Güvenlik yolumuz ve ilçemizle alakalı ihtiyaçlarımızı arz ettik. Sıcak samimiyeti ve misafirperverliğinden dolayı Sayın Bakanımıza ilçem ve şahsım adına teşekkür eder saygılarımı sunarım” dedi.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekillerini de makamlarında ziyaret eden Sarıaltun ve beraberindeki heyet, Ulaştırma Bakanımız Adil Karaismailoğlu'nu ve Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu ile de görüştü. 

Sarualtun, “Çağlayancerit _Dulkadiroğlu yolumuzun yapılması hususunda talebimizi arz ettik. Çağlayancerit’in büyümesi ve Elbistan Kahramanmaraş arası bu yol bizim için çok önemli. İlçenin kalkınması için elbette öncelikli olarak yol sorunun ortadan kalkması gerektiğini belirterek  Çağlayancerit- Dulkadiroğlu  arasındaki yolumuzun önemini anlattık. 2021 Şubat ayında ihale aşamasına ulaştıracaklarını söyleyerek bizleri ziyadesiyle mutlu ettiler” dedi.

Editör: Haber Merkezi