Partilerinin ‘kapı çal, gönül al’ sloganı ve zihniyeti ile hareket ettiklerini kaydeden, gerek ailevi, gerekse sosyal nedenlerle huzurevinde kalmak zorunda kalan vatandaşları ziyaret etmenin, onların gönüllerine dokunmanın bir insanlık görevi olduğunu söyleyen İYİ PARTİ Onikişubat İlçe Başkanı Av. Osman Ay, toplumsal sorumluluklarına devam edeceklerini söyledi.

ONLARI MUTLU GÖRMEK BİZİ DE MUTLU KILIYOR

Huzurevinin genel yapısıyla ilgili yetkililerden bilgi aldıklarını belirten Başkan Osman Ay, yönetim kurulu üyeleri ile yaptıkları ziyaretten Huzurevinde kalan bakıma, ilgiye muhtaç vatandaşların memnuniyetini dile getirerek, “Burada kalanlara gayet iyi davranıldığına şahit olduk, huzurevi sakinleriyle karşılıklı keyifli sohbet ettik. Birazcık ta olsa günlerini güzelleştirmek istedik! Parti olarak gönüllere dokunmaya devam edeceğiz.” dedi.

KARANFİLLERLE GİTTİLER

Huzurevi sakinlerinin ilgiye, sevgi ve şefkate ihtiyaçları olduğuna dikkat çeken ve yönetim kurulu üyeleri ile sakinlere karanfiller ikram eden Başkan Osman Ay, “Yaşı, etnik kimliği ve partisi ne olursa olsun, biz insanları bir çiçek kadar, karanfil kadar seviyoruz!’ derken, “Siyaseti şov için değil, insani bir haslet olarak gördükleri için, vatandaşın yaşamını kolaylaştırmak, onları dinlemek, onlara değer vermek, onların gönüllerine nakşedilmek için yapıyoruz. Seçim çalışmaları çerçevesinde bu tür insani, toplumsal ve sosyal etkinliklerimiz devam edecektir.” ifadesini kullandı.

Editör: Haber Merkezi