Her yıl çocuklara bayramlık kıyafet ve alışveriş kartı hediye eden Türkoğlu Belediyesi, geleneği bu yıl da sürdürdü. Bunun yanında ayrıca yetim olan çocukları evlerinde ziyaret ederek, onları sevindirdi. Tespit edilen yetim çocuklardan Cumhuriyet Mahallesindeki Biber ailesini ve Kılılı Mahallesindeki Akdere ailesini evlerinde ziyaret eden Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, aile büyükleri ve çocukları ile bir araya geldi. Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, çocukların mutluluğuna ortak oldu.
 
 
   
Ramazan ayının paylaşma ayı olduğunu ve toplumsal dayanışmayı artırmaya yönelik davranışların bu ayda daha üst seviyelere çıkartılması gerektiğini ifade eden Başkan Okumuş "Türkoğlu Belediyesi olarak, her yıl olduğu gibi bu yılda bu çocuklarla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Yetim çocuklarımıza bayram dolayısı ile giyim yardımında bulunduk. Tabi biz bunlara giyim de değil her alanda yardımcı oluyoruz, olmakta istiyoruz, 



“YETİM ÇOCUKLARI BİZİM EMANETİMİZDİR”
Başkan Okumuş konuşmasına şu sözlerle devam etti; ilçemizdeki yetim çocuklarımız bizim emanetimiz, emanetimize de en güzel şekilde sahip çıkmak istiyoruz. Onlar bizim geleceğimiz. Onlar ne kadar mutlu olursa, ne kadar huzurlu olursa, ülke, devlet ve millet olarak bizler de geleceğe o kadar emin adımlarla yürüyebiliriz. Bu vesile ile çocuklarımızın ve Türkoğlu’ndaki vatandaşlarımızın ramazan bayramını da kutluyorum. Ramazan Bayramı mübarek olsun.


Editör: Haber Merkezi