Andırın Kaymakamı Mustafa Maslak, Belediye Başkanı Baki Tezcan, Kurum Müdürleri, Belediye Meclis Üyeleri,  Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, Andırın’da faaliyet gösteren işadamları ve Yüklenici firma Gül İnşaat yetkililerinin katıldığı törende yol yapım çalışmaları Kaleboynu yol ayrımında kurban kesilerek başladı.

Andırın Kaymakamı Mustafa Maslak, yol yapım çalışmalarının bölge için önemli olduğunu belirterek, hayırlı uğurlu olmasını diliyorum, inşallah kazasız  bir şekilde yolumuz tamamlanır dedi.

  Akdeniz’i, Karadenize bağlayacak ve en kısa en yol olacak diyen Andırın Belediye Başkanı Baki Tezcan, yolun hayata geçmesi durumunda ilçe turizmine büyük katkı sağlayacak dedi.

Andırın - Göksun karayolunun ilçe ve bölgenin gelişmesinde çok büyük katkısı olacak diyen Başkan Tezcan, şunları söyledi:

 “Öncelikle yolumuzun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum, inşallah çok güzel bir yol olacak. 4-5 ay önce ihalesi yapılmıştı, fakat proje üzerinde birkaç değişiklik yapılarak yatay ve düşey standartları yükseltildi. Biliyorsunuz Andırın Kadirli yol yapım çalışması devam ediyor ve bitme noktasına gelmiş durumda. Bu her iki yolun bitmesi Akdeniz’i İç Anadolu’ya bağlayan en kısa en kestirme yol olacak. Yol güzergâhı boyunca onlarca kale, çok sayıda tarihi eser ve doğal güzelliklerle dolu olan alanlar var. İnşallah ilçenin gelişmesine ve turizmine çok büyük katkısı ve standardı çok yüksek bir yol olacak. Bu yolun ilçemize kazandırılmasından dolayı Ulaştırma Bakanlığımıza, Kahramanmaraş Milletvekillerimize, Karayolları Bölge Müdürlüğümüze, yol yapımının konuşulmaya başlandığı ilk günlerden günden itibaren yolla ilgili gelişmeleri sürekli bizlerle birlikte takip ederek kamuoyuna duyuran Andırın yerel basın çalışanlarına, Sivil Toplum Kuruluşlarına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyor, Andırın’ımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi./ Ramazan ÖZDEMİR



           

Editör: Haber Merkezi