Afşin Belediyesi, Ramazan ayının eski Ramazanlara yakışır bir atmosferde geçmesi için Rabia Parkı'nda çalışmalarını yoğunlaştırdı. Parkta devam eden çalışmalara Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ile AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri destek verdi.

Rabia Parkı'nı, Ramazan ayına yetiştirmek ve vatandaşların hizmetine açmak adına seferberlik ilan ettiklerini söyleyen Başkan Güven, “ Rabia Parkı projemiz, yaklaşık 100 dönümlük alanıyla şehrimiz için çok önemli bir yatırım.  Hemşerilerimizin gözüne ve gönlüne hitap edecek İnşallah bu projemizi Ramazan ayına yetiştireceğiz” dedi.



Afşinlilerin Ramazan ruhuna uygun şekilde bir ay geçirmesi için günler öncesinden çalışmalara başladıklarını ifade eden Başkan Güven,  "Ak Parti Afşin İlçe Yönetimindeki bazı arkadaşlarımız ile birlikte Rabia parkımızda devam eden çalışmalara destek veriyoruz. Parkımızda son ağaç dikimlerini yapıyoruz. Tüm gün boyunca bu alanda arkadaşlarımızla birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Afşin’e sevdalanan Afşin için taş üstüne taş koyan herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah Ramazan ayına özellikle parkımızın gölet bölümünü hizmete açacağız. Ramazan ayını, ilçemizdeki vatandaşlarımıza mutlu ve huzurlu bir ortamda geçirmelerini istiyoruz.  Ramazan Ayı geleneklerini ilçemizde, en güzel şekilde yaşamak istiyoruz. Afşin her geçen gün daha çok güzelleşiyor, daha çok gelişiyor. Ben Afşin Sevdalısı yönetim kurulu üyesi olan çalışma arkadaşlarıma, hizmette emeği geçen ekip arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Biz birlikte daha diriyiz, daha güçlüyüz. Afşin her şeye rağmen, herkese rağmen gelişecek, değişecek ve güzelleşecek” açıklamasında bulundu.



RABİA PARKI “TEMATİK PARK” İLE BİR BAŞKA GÜZEL OLACAK…
Tematik park çalışmalarının tamamlandığında Afşin ve bölgede bir ilk olacağını ifade eden Başkan Güven, “Rabia Parkımızın içerisine Tematik Park yapıyoruz. İnşallah bu hizmeti de vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Burada görsellik ön planda olacak ve vatandaşlarımız buraya stres atmak, rahatlamak için gelecek. İnşallah Ramazan ayında burası vatandaşlarımızla dolup taşacak. Ayrıca konser alanımız olacak. Park alanı içerisinde yaz sezonuna yetiştirmeye çalıştığımız bir başka hizmet trafik eğitim parkuru, ihalesini tamamladık, malzemelerini alacağız. 2016 yılını en iyi şekilde değerlendirip birçok hizmeti vatandaşlarımızla buluşturmak istiyoruz.” açıklamasında bulundu.
Editör: Haber Merkezi