Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak her yıl olduğu gibi bu yılda Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Gençliğe hediye etti bu bayramı coşkuyla gençliğin dinamizmine yakışır şekilde kutladık. 2016 Gençlik Haftası süresince Yüzme, Masa Tenisi, Tenis, Sokak Basketbolu, Atletizm...  gibi birçok spor branşında turnuvalar düzenledi. 

19 Mayıs 2016  günü boyunca kutlama etkinlikleri düzenlendi. Sabah saat 10:00 da Atatürk Anıtına Çelenk Sunma proğramında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeli ve antrenörleri sporcularımız ile gençlerimiz törende hazır bulundular. İl Müdürü Ali İhsan KABAKCI' nın Atatürk Anıtına Çelenk sunmasının ardından, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımız okunarak tören tamamlandı.



19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama proğramı akşam saat 21:00 da gerçekleştirildi. Programa Kahramanmaraş Valimiz Sayın Mustafa Hakan GÜVENÇER ve Vali Yardımcıları, Onikişubat ve Dulkadiroğlu Kaymakamları, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi MAHÇİÇEK, Kurum ve Kuruluşlarımızın temsilcileri ve vatandaşlarımız katıldılar. Tören programı Osman Sayın Spor Salonu önünde gerçekleştirildi. Tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan KABAKCI'NIN günü anlam ve önemine dair yaptığı açılış konuşması ile başladı.  



Kutlama proğramı Gençlik Merkezi üyelerinin yaptığı şiir dinletileri ve 2015-2016 yılları boyunca ilimiz sporcularının Ulusal ve Uluslar arası elde ettikleri başarıları içeren bir Slayt gösterisi sunuldu. Başarılı sporcularımızın izleyenler tarafından büyük alkış topladı. Proğram sonunda Judo, Wushu, Boks, Taekwondo ve Capoeira sporcularının gösterileri ile tamamlandı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını Kutlarız.
Editör: Haber Merkezi