Elbistanlıların belediye başkan adayı olması konusunda ısrarla büyük teveccüh gösterdiği AK Parti’nin önemli isimlerinden Ahmet Tıraş, belediye başkan aday adaylığı için resmi başvurusunu geçtiğimiz hafta yaptı.  Aday adaylığı başvurusu ilçede geniş yankı uyandıran Tıraş, hemşerilerine gösterdikleri ilgiden dolayı şükranlarını sundu.

Siyasi hayatına 𝟐𝟎𝟏𝟏 yılında AK Parti 𝐌𝐚𝐡𝐚𝐥𝐥𝐞 𝐁𝐚𝐬̧𝐤𝐚𝐧𝐥ı𝐠̆ı ile başlayan Tıraş, 𝐄𝐥𝐛𝐢𝐬𝐭𝐚𝐧 𝐁𝐞𝐥𝐞𝐝𝐢𝐲𝐞 𝐌𝐞𝐜𝐥𝐢𝐬 𝐔̈𝐲𝐞𝐥𝐢𝐠̆𝐢, 𝐄𝐥𝐛𝐢𝐬𝐭𝐚𝐧 𝐁𝐞𝐥𝐞𝐝𝐢𝐲𝐞 𝐁𝐚𝐬̧𝐤𝐚𝐧𝐕𝐞𝐤𝐢𝐥𝐥𝐢𝐠̆𝐢, 𝐄𝐥𝐛𝐢𝐬𝐭𝐚𝐧 𝐀𝐊 𝐏𝐚𝐫𝐭𝐢 𝐈̇𝐥𝐜̧𝐞 𝐁𝐚𝐬̧𝐤𝐚𝐧𝐥ı𝐠̆ı görevlerini de başarı ile yürüttü.

“Bizler Dava adamıyız” diyen Ahmet Tıraş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Liderimiz, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığımız talimat ile durmadan, yorulmadan, aşkla ve en önemlisi dava sadakatiyle gerek şahsım gerekse ekibimle birlikte sıfat gözetmeden her vakit çalışmaya devam ettim. Şunu belirtmek isterim ki, 𝐛𝐢𝐳𝐥𝐞𝐫 𝐝𝐚𝐯𝐚 𝐚𝐝𝐚𝐦ı𝐲ı𝐳.

Bugün yürüttüğümüz görev hangi görev olursa olsun bizlere teslim edileni bayrak olarak görüyoruz. Bugün elimizde tuttuğumuz bayrağı en iyi şekilde taşımak, şehrimize, halkımıza kısacası Vatanımıza hizmet etme noktasında baş üstü taşımanın ulvî bilincini daima gözettik. Görev yaptığımız süre içerisinde bunu kendimize bir düstur olarak görerek daima bu inançla çalıştık. Liderimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın koyduğu 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine emin adımlar ile yürüyebilmek adına şimdi BİR olma, BİRLİK olma, DİRİ olup hep birlikte ELBİSTAN olma zamanıdır.

𝐄𝐥𝐛𝐢𝐬𝐭𝐚𝐧’ı 𝐀𝐊 𝐏𝐚𝐫𝐭𝐢 𝐢𝐤𝐭𝐢𝐝𝐚𝐫ı𝐲𝐥𝐚 𝐛𝐮𝐥𝐮𝐬̧𝐭𝐮𝐫𝐝𝐮𝐠̆𝐮𝐦𝐮𝐳 𝐡𝐢𝐳𝐦𝐞𝐭𝐥𝐞𝐫𝐝𝐞𝐧 𝐦𝐚𝐡𝐫𝐮𝐦 𝐛ı𝐫𝐚𝐤𝐦𝐚𝐦𝐚𝐤, 𝐨̈𝐳𝐧𝐞𝐬𝐢𝐧𝐝𝐞 𝐢𝐧𝐬𝐚𝐧 𝐨𝐝𝐚𝐤𝐥ı 𝐬𝐢𝐲𝐚𝐬𝐞𝐭 𝐚𝐧𝐥𝐚𝐲ı𝐬̧ı 𝐨𝐥𝐚𝐧 𝐯𝐞 𝐲𝐚𝐫𝐚𝐭ı𝐥𝐚𝐧ı 𝐲𝐚𝐫𝐚𝐝𝐚𝐧𝐝𝐚𝐧 𝐝𝐨𝐥𝐚𝐲ı 𝐝𝐞𝐠̆𝐞𝐫𝐥𝐢 𝐠𝐨̈𝐫𝐞𝐧 𝐀𝐊 𝐬𝐞𝐯𝐝𝐚𝐲ı 𝐄𝐥𝐛𝐢𝐬𝐭𝐚𝐧’𝐝𝐚 𝐬𝐮̈𝐫𝐝𝐮̈𝐫𝐦𝐞𝐤 𝐢𝐜̧𝐢𝐧 𝐛𝐮𝐠𝐮̈𝐧 𝐝𝐮̈𝐧𝐝𝐞𝐧 𝐝𝐚𝐡𝐚 𝐟𝐚𝐳𝐥𝐚 𝐜̧𝐚𝐥ı𝐬̧𝐦𝐚𝐤 𝐳𝐨𝐫𝐮𝐧𝐝𝐚𝐲ı𝐳.

Liderimizin gösterdiği hedef doğrultusunda İl Başkanımız, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız, Teşkilatlarımız ve AK Sevdaya gönül vermiş dava arkadaşlarımızla birlikte el ele gönül gönüle vererek başta Cumhur İttifakı olarak Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere 11 ilçemizdeki tüm Belediye Başkanlıklarını kazanmak için var gücümüzle çalışacağız. Nasıl ki 28 Mayıs 2023 Genel seçimlerinde Liderimizi Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı seçtiysek, nasıl Kahramanmaraş’ta Cumhur İttifakı olarak % 75.77 - Elbistan oy aranı olarak % 67.6 gibi ciddi bir güven oyuyla 6 Milletvekili çıkarabildiysek , bunu 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde de yapabileceğimize dair inancım tamdır. Çünkü arık bu gün dünden daha güçlüyüz.. 𝐓𝐞𝐜𝐫𝐮̈𝐛𝐞𝐥𝐞𝐫𝐢𝐦𝐢𝐳𝐝𝐞𝐧 𝐚𝐥𝐝ı𝐠̆ı𝐦ı𝐳 𝐠𝐮̈𝐜̧𝐥𝐞 𝐛𝐮 𝐦𝐢𝐧𝐯𝐚𝐥𝐝𝐞 𝐒̧𝐞𝐡𝐫𝐮̈𝐥-𝐄𝐦𝐢𝐧 𝐨𝐥𝐦𝐚𝐧ı𝐧 𝐬̧𝐞𝐡𝐫𝐢 𝐯𝐞 𝐢𝐜̧𝐢𝐧𝐝𝐞 𝐲𝐚𝐬̧𝐚𝐲𝐚𝐧𝐥𝐚𝐫ı 𝐞𝐦𝐚𝐧𝐞𝐭 𝐛𝐢𝐥𝐦𝐞𝐤, 𝐛𝐮 𝐞𝐦𝐚𝐧𝐞𝐭𝐞 𝐢𝐡𝐚𝐧𝐞𝐭 𝐞𝐭𝐦𝐞𝐦𝐞𝐤 , 𝐎 𝐲𝐞𝐫𝐢𝐧 𝐠𝐮̈𝐯𝐞𝐧𝐢𝐥𝐞𝐧 𝐢𝐝𝐚𝐫𝐞𝐜𝐢𝐬𝐢 𝐨𝐥𝐦𝐚𝐤 , 𝐢𝐝𝐚𝐫𝐞 𝐞𝐝𝐞𝐫𝐤𝐞𝐧 𝐢𝐬𝐞 𝐇𝐚𝐳𝐫𝐞𝐭𝐢 𝐎̈𝐦𝐞𝐫 𝐠𝐢𝐛𝐢 𝐚𝐝𝐢𝐥, 𝐇𝐚𝐳𝐫𝐞𝐭𝐢 𝐄𝐛𝐮 𝐁𝐞𝐤𝐢𝐫 𝐠𝐢𝐛𝐢 𝐬𝐚𝐝ı𝐤, 𝐇𝐚𝐳𝐫𝐞𝐭𝐢 𝐀𝐥𝐢 𝐠𝐢𝐛𝐢 𝐯𝐞𝐟𝐚𝐥ı 𝐯𝐞 𝐲𝐢𝐠̆𝐢𝐭 𝐨𝐥𝐦𝐚 𝐛𝐢𝐥𝐢𝐧𝐜𝐢𝐲𝐥𝐞 𝐚𝐫𝐭ı𝐤 𝐯𝐚𝐤𝐭𝐢𝐧 𝐠𝐞𝐥𝐝𝐢𝐠̆𝐢𝐧𝐢 𝐭𝐮̈𝐦 𝐠𝐨̈𝐧𝐮̈𝐥𝐝𝐚𝐬̧𝐥𝐚𝐫ı𝐦ı𝐳𝐥𝐚 𝐩𝐚𝐲𝐥𝐚𝐬̧𝐚𝐫𝐚𝐤 𝐛𝐮 𝐬𝐞𝐯𝐢𝐧𝐜𝐞 𝐨𝐫𝐭𝐚𝐤 𝐨𝐥𝐦𝐚𝐥𝐚𝐫ı 𝐚𝐫𝐳𝐮𝐬𝐮𝐧𝐝𝐚𝐲ı𝐦. 𝐕𝐚𝐤𝐢𝐭 𝐤𝐮̈𝐬𝐦𝐞𝐤, 𝐝𝐚𝐫ı𝐥𝐦𝐚𝐤, 𝐝𝐚𝐯𝐚𝐦ı𝐳𝐚 𝐬ı𝐫𝐭 𝐝𝐨̈𝐧𝐦𝐞𝐤 𝐯𝐚𝐤𝐭𝐢 𝐝𝐞𝐠̆𝐢𝐥. 𝐕𝐚𝐤𝐢𝐭 𝐛𝐢𝐫𝐥𝐢𝐤, 𝐛𝐞𝐫𝐚𝐛𝐞𝐫𝐥𝐢𝐤 𝐯𝐞 𝐤𝐚𝐫𝐝𝐞ş𝐥𝐢𝐤 𝐯𝐚𝐤𝐭𝐢 𝐨𝐥𝐮𝐩 𝐄𝐥𝐛𝐢𝐬𝐭𝐚𝐧 𝐁𝐞𝐥𝐞𝐝𝐢𝐲𝐞 𝐁𝐚𝐬̧𝐤𝐚𝐧𝐥ı𝐠̆ı 𝐬𝐞𝐜̧𝐢𝐦𝐥𝐞𝐫𝐢𝐧𝐢 𝐤𝐚𝐳𝐚𝐧𝐦𝐚𝐤 𝐢𝐜̧𝐢𝐧 𝟏𝟒𝟑 𝐛𝐢𝐧 𝐡𝐞𝐦𝐬̧𝐞𝐡𝐫𝐢𝐦𝐢𝐳𝐢 𝐤𝐮𝐜𝐚𝐤𝐥𝐚𝐦𝐚 𝐯𝐚𝐤𝐭𝐢𝐝𝐢𝐫.

Bu Aziz şehre 6 Şubat 2023 tarihinde iki ayrı depremin verdiği maddi -manevi , psikolojik , sosyolojik tahribatın yerini hızla ayağa kalkan güzel ilçemizin tarihini, doğasını, dokusunu , kaynaklarını yeniden dünyaya tanıtmak ve hep birlikte eski güzel günlerimize dönmenin mücadelesi için Elbistan Belediye Başkan Adaylığına talibim.

𝐕𝐚𝐤𝐢𝐭 ; 𝐋𝐢𝐝𝐞𝐫𝐢𝐦𝐢𝐳 𝐒𝐚𝐲ı𝐧 𝐑𝐞𝐜𝐞𝐩 𝐓𝐚𝐲𝐲𝐢𝐩 𝐄𝐫𝐝𝐨𝐠̆𝐚𝐧’ı𝐧 𝐡𝐞𝐝𝐞𝐟𝐥𝐞𝐫𝐢𝐧𝐢 𝐚𝐧𝐥𝐚𝐭𝐦𝐚, 𝐲𝐚𝐩𝐭ı𝐤𝐥𝐚𝐫ı𝐦ı𝐳ı𝐧 𝐭𝐞𝐦𝐢𝐧𝐚𝐭ı 𝐢𝐥𝐞 𝐲𝐚𝐩𝐚𝐜𝐚𝐤𝐥𝐚𝐫ı𝐦ı𝐳ı 𝐚𝐧𝐥𝐚𝐭𝐦𝐚 𝐯𝐚𝐤𝐭𝐢𝐝𝐢𝐫.

Vakit gönül belediyeciliğini anlatma, gönüllere girme vaktidir.

İ𝐬̧𝐭𝐞 𝐭𝐮̈

Tüm 𝐛𝐮 𝐝𝐮𝐲𝐠𝐮 𝐯𝐞 𝐝𝐮̈𝐬̧𝐮̈𝐧𝐜𝐞𝐥𝐞𝐫𝐥𝐞 𝐄𝐥𝐛𝐢𝐬𝐭𝐚𝐧 𝐁𝐞𝐥𝐞𝐝𝐢𝐲𝐞 𝐁𝐚𝐬̧𝐤𝐚𝐧 𝐀𝐝𝐚𝐲 𝐀𝐝𝐚𝐲𝐥ı𝐠̆ı𝐦ı 𝐭𝐮̈𝐦 𝐠𝐨̈𝐧𝐮̈𝐥𝐥𝐮̈ 𝐲𝐨𝐥 𝐚𝐫𝐤𝐚𝐝𝐚𝐬̧𝐥𝐚𝐫ı𝐦𝐥𝐚 𝐛𝐢𝐫𝐥𝐢𝐤𝐭𝐞 𝐞𝐥 𝐞𝐥𝐞, 𝐤𝐨𝐥 𝐤𝐨𝐥𝐚 𝐠𝐢𝐫𝐞𝐫𝐞𝐤 𝐛𝐮 𝐤𝐮𝐭𝐥𝐮 𝐝𝐚𝐯𝐚 𝐮𝐠̆𝐫𝐮𝐧𝐝𝐚 𝐭𝐞𝐫𝐢𝐦𝐢𝐳𝐢𝐧 𝐬𝐨𝐧 𝐝𝐚𝐦𝐥𝐚𝐬ı𝐧𝐚 𝐤𝐚𝐝𝐚𝐫 𝐯𝐚𝐫 𝐠𝐮̈𝐜𝐮̈𝐦𝐥𝐞 𝐜̧𝐚𝐥ı𝐬̧𝐚𝐜𝐚𝐠̆ı𝐦ı 𝐛𝐞𝐥𝐢𝐫𝐭𝐦𝐞𝐤 𝐢𝐬𝐭𝐞𝐫𝐢𝐦.

𝐁𝐢𝐳 𝐁𝐈̇𝐑𝐈̇𝐙, 𝐁𝐄𝐑𝐀𝐁𝐄𝐑İ𝐙 𝐯𝐞 𝐡𝐞𝐩 𝐛𝐢𝐫𝐥𝐢𝐤𝐭𝐞 𝐀𝐊 𝐏𝐀𝐑𝐓İ’𝐲𝐢𝐳.

Başkan Akpınar, Güne Belediye Personeliyle Hasbihal Ederek Başladı Başkan Akpınar, Güne Belediye Personeliyle Hasbihal Ederek Başladı

𝐘𝐚𝐩𝐚𝐫𝐬𝐚 𝐲𝐢𝐧𝐞 𝐂𝐔𝐌𝐇𝐔𝐑 İTTİFAKI 𝐲𝐚𝐩𝐚𝐫.

Editör: Haber Merkezi