Bir yıla kadar bende darbe yazısını rafa kaldırıyorum..

Doktorlar, Psikologlar, ahali ile oturuyoruz.. geçtiğimiz Cuma günü gece saat 22 00 de başlayan darbe girişimi ve sonrasında Demokrasi şehidi olan 242 kişi yaralanan 1531 kişi ve yaşanan olaylar bir haftadan beri televizyonlarda gösterilmesi ile halkımızın ruh sağılığının bozulmaya başladığını gördüm..

Doğru : FETÖ’cu terör örgütü kan döktü ocaklar söndü ama ülkemiz uçurumun kenarından döndü.. olayın yüzlerce Kahraman’ı var çok yazılacak hikayeler var, her biri bir Sütçü İmam gibi Kahramanlar var kabul..

Yazmaya devam edersek : Yüzlerce cilt kitap yazarız.. Televizyonlarda bir hafta -20 gün daha haber yaparız ama bana göre artık yeter , Darbe bitti, herkes işine bakmalı..!

Kaynak israfı çok önemli..

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin hedefi bugünden sonra: Bir daha darbe olmaması için gerekli tedbirleri almak..

3 tl olan doları 1 TL’ye nasıl indiril.. yani Türk Lisa’sına nasıl değer kazandırıp, yeniden nasıl muhteşem Osmanlı devleti gibi Türkiye muhteşem bir devlet yaparak Dünya Beşden Büyük diye biliriz bunun hesabını yapalım..

Uçak buradan kalktı, buraya bomba attı.. bu kahraman şehit oldu.... bunlar elbette haber ama halkın ruh sağlığını da düşünülerek artı bu haberlerde bir son vermemiz gerekiyor..

15 Temmuz – Kara bir tarih ancak, halkımız bunu bir bayrama çevirdi.. 15 Temmuz 2017 yılında Demokrasi Bayramında özel ek yapalım, özel haberler yapalım ve elimizde ki haber ve belgeleri o zaman yayınlayalım..

Kahramanmaraş’ta Suriyeliler parkı olarak bilinen meydanın isminin de : Demokrasi Meydanı olmasını teklif ediyorum..

Türkiye de bir çok belediye Meclisi – Cumhuriyet Meydanlarını, Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı olarak ismini değiştirdi..

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclisinden de bunu bekliyoruz.. bu meydanın ismi Demokrasi meydanı olsun !..

18 Temmuz 2016 Pazartesi gününden bugüne işler bıçak gibi kesildi.. Herkes Darbe ile yatıp darbe ile kalkıyor.. faydası varsa bir haftalık süre yeter !..

Başkomutanımız Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Türk Silahları Kuvvetleri ayakta, Polisimiz, ayakta, devletin kurum ve kuruluşları ayakta bugünden sonra darbe işi ile onlar uğraşsın bizler işimize bakalım..

Batının köpekliğini yapan sözde gazeteci geçinenlere de bir iki kelime söylemek istiyorum: “ Olağanüstü hal gerekli idi doğru bir karar !

Köpekliğini yaptığınız AB de Batı da bu uygulanıyor, Fransa 2. 6 aylık olağanüstü hali uzatmasını daha 3 gün önce yaptı..

Fransa da olağanüstü hal doğru ? Türkiye de yanlış diyorsunuz, bende diyorum ki siz kimin köpeklerisiniz kimin hesabını çalışıyorsunuz..?

Batık Köpekleri sözde gazeteci geçinenler: “ Türkiye AB girecekse idam cezası olamaz? Türkiye de idam cezası geri gelirse ülke 50 yıl geriye gider !” son üç günden beri bunu dillendirmeye başladılar..

Oysa : Dünyada AB ülkeleri dışında tüm dünyada idam cezası uygulanmaktadır..

Türk milletini kandırarak, FETÖ’cu terör örgütü üyelerini kurtarmaya çalışıyorlar..

242 kişinin kanını yerde kalmaması, 1531 gazinin çektiği acıların dinmesi, ülkemize bir gecede verdikleri zarar 20 milyar doların üzerinde bunun bedelini mutlaka, canları ile ödemelidir..

AB bitmiş, üye olsak ne olur ? olmasak ne olur ? , Vizeleri kaldırsa ne olur kaldırmasa ne olur ? Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları 27 ülkeye vizesi gidiyor Gürcistan ve Kıbrıs ‘a ise nüfus cüzdanı ile gidiyor.. ! bir sorunda yok..

AB ülkeleri vizeyi kaldırılsak : Türkiye AB ‘ye göç eder sanıyorlar ? geç etmiş olsa vize uygulamayan 27 ülkeye geç ederdi.. Nüfus Cüzdanı ile gidilen Gürcistan ve Kıbrıs’a göç ederdi.. bu gerçekleri de görün bari..

27 ülke vize uygulamıyor : Türkiye den bu ülkelere göç edende yok !

AB ‘ye sesleniyorum, bizi üye yapsanız ne var ? yapmasanız ne var ? vizeleri kaldırsanız ne olacak ki ? çok mu önemli..?

Son sözüm sanal yaşayan donuk beyinlere :

Cumhurbaşkanı, Başbakan Genel Kurmay Başkanı , kuvvet komutanları, bakanlar, siyasi partilerin genel başkanlarının, ilim adamları, aydınların söyledikleri doğru değil, Facebook da ne olduğu belli olmayan birinin yazdığını doğru kabul edenlere : Allah akıl versin diyorum..

Başımızda bir devlet var, çalışan devlet kurumları var, onlar işini yapsın bizde kendi işimize bakalım, bakalım da ancak bol okuyalım, sanal alemdeki yalanlarla hareket etmeyelim, batını köpekliğini yapanlara da itibar etmeyelim.. ki Türkiye’miz ayağa kalksın diyorum.. Bugünkü birlik ve beraberliğimizi devam ettirelim..

İyi günler..