Doğru bir tane: Ortak akıl bir tane !

Türkiye Cumhuriyeti Devleti Vatandaşı olarak : bizler 78 Milyon Polis ve Asker olacağız, niye çünkü Cumhurbaşkanı Milli Seferberlik ilan etti..

Bizde bu emire uymamız gerekiyor..

Geriye dönüp arşivime baktığımda : Hemen her terör eyleminin akabinde yazdığım yazı :” 78 Milyon başına 78 Milyon polis dikemeyeceğimize göre, biz 78 Milyon Polis olacağız, asker olacağız gördüğümüz, duyduğumuz , yerini bildiğimiz teröristleri Polise askere ihbar edeceğiz,” ancak terör böyle biter demiştim.. bugün cumhurbaşkanımızda aynısını söylüyor..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün 32. Muhtarlar toplantısında : muhtarlarla bir araya gelerek:

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milli seferberlik ilan ediyorum, dedi ve ilave etti..

Bir yıl içinde 9 bin 500 terör örgütü üyesinin öldürüldüğünü ancak can kayıbı ve şehitlerin olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan

"Bizim acılarımız öylesine çoğaldı ki artık paylaşmanın ötesinde bir takım adımlar atmak zorundayız. Cumartesi günü meydana gelen saldırı sonucu 37'si polis 7'si sivil 44 şehidimiz var. PKK'ya verdiğimiz mücadele sonucu bin 178 şehit verdik. DEAŞ saldırılarında 33'e yakın şehit verdik. 15 Temmuz darbe girişiminde 248 şehidimiz var. Fırat Kalkanı Harekatı'nda 17 şehit verdik, artık savunma yok taruz var,” dedi.

İstanbul da Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünü ziyaret ettiğinde de polislere talimat vermişti.. acımak yok, gereğini yapın !..

Muhtarları da göreve çağırarak : yetkinizi kullanın terörle mücadelede aktif rol alınız diyerek kanuni yetkilerini hatırlattı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milli seferberlik ilan ediyorum, diyerek altını çizdiği konu:

“Gün çekişme, çatışma, husumet, eski defterleri karıştırma günü değil. Anayasamızın 104. maddesine göre, devletin başı olarak terör örgütlerine karşı milli seferberlik ilan ediyorum” Hükümetimiz, Bakanlarımız, Milletvekillerimiz, Valilerimiz, Polisimiz , Askerimiz, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı 78 Milyon askerdir, Polisdir.. Terörün kökünü kazıyıncaya kadar seferberlik ilanı devam edecek bir tek terörist kalmayacaktır..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 32. Muhtarlar Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan şöyle konuştu:

Ülkemiz bir ateş çemberinden geçiyor. Yaşadığımız dönem en az İstiklal Harbi kadar önemli, kritik, hayati sonuçlar doğuracak ehemmiyette. Hem bölgemiz hem de ülkemiz üzerinde çok sinsi, alçak, kanlı oyunlar oynanıyor. Üst akıl dediğim şey her gün yeni şeytanlıklara karşımıza çıkıyor. İstiklal Harbimizde, daha önce Çanakkale'de millet olarak en büyük gücümüz olan imanımızla, inancımızla zoru göstererek oynanan oyunu bozduk. Misak-ı Milli hedeflerimizin tamamına ulaşamamış olsak da Sevr'i paçavraya çevirmeyi başardık. Bugün de adı konulmamış bir Sevr tehdidiyle karşı karşıyayız.” Diyor ve Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlarının seferberlikte aktif rol almaya davet ediyor..

Bizim başka vatan toprağımız yok !

Bizim bu topraklardan başka vatanımız yok. Biz bu bayrağın altında doğduk, onun dibinde öleceğiz. Bizi bayrağımızdan, ezanımızdan, vatanımızdan, devletimizden etmek isteyenlere canımız pahasına geçit vermeyeceğiz. Tweet'lerle, mivitlerle bizlere yollama yapanlar bilsinler ki bunun bedelini ödeyeceklerdir.

Biz bu yola kefenimizi giyerek çıktı.. Ölümden korkmuyoruz, Şehit olmak istiyoruz bu bizim arzumuzdur.. Bir gün şahadet şerbetini içeriz diyerek kefenimiz üzerimizde..

"Artık sözün bittiği yerdeyiz"

Erdoğan: Ülkemizi viraneye çevirmek isteyenlere izin vermeyeceğiz. Suriye'de, Irak'ta, Libya'da, daha pek çok yerde bunu yaptılar. Ama bize yapamayacaklar. Yıkıntıların arasında kucağımızda çocuklarımızın, sevdiklerimizin cansız bedenleriyle çaresizce ağlamamızı

bekleyenlere o günleri göstermeyeceğiz. İşte en son Halep'te bunu yaptılar, hala yapıyorlar. Bizim hiçbir şehrimizde başaramayacaklar.

Suriyeli’ler bize sığındı.. bizim gidecek başka vatanımız sığınacağımız bir yerimiz yok, ya şehit olacağız yada bu vatanımızda huzur içinde yaşamak için Savaşa devam edeceğiz..” diyor..

Anlayana Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan mesaj net: “Ya biz bu vatan için burada ölürüz, yada öldürüz, çünkü bizim gidecek bir başka yerimiz yok, sığınacak bir toprak parçası yok.. bizim için ya zafer ! ya ölüm var !..

Bugünden başlayarak herkes gözünü dört açacak: terör örgütü üyesini nerede görürse güvenlik güçlerine anında ihbar edecek ve güvenlik güçlerimiz aldığı talimatla artık yakalama yok anında infaz edilecektir..

Böylece terör belasından kurtulacağız..

78 Milyon vatan savunması sizi bekliyor buyurun göreve !

İyi günler..