İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Tekerek, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün 600 milletvekiline gönderdiği hediye paketlerine tepki göstererek; “HDP’lilere de mi hediye gönderdiniz? Sayın Güngör.” dedi.

Tekerek yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Mecliste bulunan 600 milletvekiline fıstık ezmesi, biber ve cevizin de bulunduğu yaklaşık 1000 TL değerinde bir paket göndermiş. Yani 600 bin TL harcamış. 

Sayın Güngör;

Deprem bölgesinde Kahramanmaraşlıların türlü türlü derdi varken bu cömertlik kendi cebinizden mi yoksa Belediye bütçesinden mi?

Kahramanmaraş'ta İYİ Parti'yi HDP ile iş birliği ile suçlarken, bu hediye paketlerini haklarında terör dahil çeşitli suçlardan davalar bulunan HDP'li, Yeşil Sol'lu milletvekillerine de gönderdiniz mi?

Hiç şüpheniz olmasın ki, bu iki yüzlü siyasetinizi her fırsatta vatandaşlarımıza anlatmak ve har vurup harman savurduğunuz şehrimizin kısıtlı imkânlarının hesabını sormak boynumuzun borcu.”

Editör: Haber Merkezi