ABD terör örgütlerine verilmek üzere, PKK başta 6 aydan beri Suriye’ye yığınak yapıyor ve fotoğraf ve görüntülerle sabit 3 bin tır silah taşırken, bizim televizyonlar ve bazı kesim "Hey ABD ne işin var senin Suriye de!" demedi bugün ise TSK Suriye İdlib'e girmesine ver yansın ediyorlar. Sözlerine baktığımızda ise bunlar Türk vatandaşımı demekten kendimizi alamıyoruz.

Saddam Hüseyin: Merhum 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'a, "Irak bölünecek parçalanacak, gelin Musul, Kerkük, Süleymaniye, Erbil'i alın! Ben askerimi polisimi çekiyorum" dediğinde, dönemin Genel Kurmay Başkanı Necip Toruntay, "Efendim askerimiz 6 aydan önce hazır olamaz!" cevabını vermese bugün bu meselelerin hiçbiri olmayacaktı.

Üstelik o tarih de bize karşı bir tek kurşun atılmayacaktı, bugünkü gibi terör örgütleri yoktu, Saddem Hüseyin, asker ve polisini kendi bölgesine çekecekti. Bölgeyi Türkiye teslim edecekti.

Bugün düşünüyorum da: Polis ile bile bu bölge Türkiye topraklarına katılabilirdi.

Biz girip almadık: ABD geldi üzerine oturdu Irak topraklarını din- mezhep-ırk ayrımı yaparak 5 parçaya böldü. Terör örgütleri cirit atıyor işin altından çıkılacak hali kalmadı.

Bunu hatırladığınızı sanıyorum:

Gelelim Bizim televizyon ve sözde aydın geçinenlere!

Ben soruyorum: bu televizyon kanalları Türk televizyon kanalı mı?

Dili Türkçe yayın yapan bazı televizyon kanalları: ABD ve AB ağızı ile konuşuyor. ABD köpekliği yapan bu televizyon kanallarının bazı haber başlıkları:

Haber: “Artık şehit haberi istemiyoruz!", "Türkiye'nin ne işi var Suriye de!", "Yarın Şehitler gelirse bunun hesabını kim verecek!", "Türkiye Suriye de işgalci" bu başlıkları atan şerefsizler şunu sormuyorlar: "ABD ve AB ülkeleri sizin ne işiniz var komşu ülkemiz Suriye de! deseniz bir günde olmuyor mu?

ABD Irak'a girdi, 350 civarında askeri öldü. ABD halkı ne işimiz var Irak da demedi, Televizyon kanalları da demedi!

Hey ABD 3 bin tır silahla senin ne işin var Suriye de!

Bunu sorgulayıp ABD karşı cephe alma yerine hükümeti suçluyorlar. Sahi bu televizyon kanalları bizim mi? Türkiye'nin televizyon kanalı olabilir mi?

Aklı ve vicdanı olan herkes bilir ki: 1984 yılından beri Irak ve Suriye sınırımızda PKK ve onun arkasındaki Avrupa ülkeleri ve ABD ile resmen savaş yapıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti yedi düvenle 1984 den beri savaş halinde ve 40 bin üzerinde şehit verdik.

Bugüne kadar öldürdüğümüz terörist sayısı 100 bini aştı, verdiğimiz şehit ise 40 bin buldu. Harcadığımız para derseniz: Yeniden bir Türkiye kuracak kadar da para harcadık.

Ekonomimizi vuran terör ve bunun arkasında batı var!

Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Onların gelip bizi vurmasını bekleyinceye kadar biz onları inlerinde vuracağız ve vuruyoruz" diyor.

Doğru olanda bu!

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin var olduğunu dost düşman herkes bilmeli ve Türkiye ile şaka yapılamayacağını herkes görmelidir.

ABD vizeleri askıya alması önemli değil de bizim içimizde: adı bizden, soyadı bizden, görünümü bizden, ama söylemleri ve icraatları haçlılara hizmet eden vatandaşlarımızın verdiği zarar ABD vize krizi yanında hiç kalır!

Türk askeri idlib'e girdi, Afrin'e de girmeli, Halep'e de girmeli, Türkmen bölgesine de girmeli ve bölgede huzur sağlanmalıdır.

Bir tek şehit gelmesini istemeyiz ama vatan savunması kansız olmuyor, benim ailemden 9 kişi PKK ile mücadelede şehit oldu. Şehit acısını en iyi bilenlerdenim. Bir kişi değil tam 9 şehidimiz var.

Ama biz Kahramanmaraşlıyız, 1919 da Maraş'ı kurtarmak için evimizi yakan biz, düşman askerini ininde vuran biziz yüz binlerce şehit vererek Maraş adımızı KAHRAMAN yaptıysak bunun bir bedeli vardı Maraşlılar bu bedeli fazlası ile ödedi.

Türkler KAHRAMAN yiğit insanlar dedirteceksek herkes bize saygı ile bakacaksa bunun bir bedeli vardır. Ödemeye hazır olmamız gerekir.

ABD ve AB ülkeleri 1984 den beri PKK diye kurdukları örgütle, bizim çocuklarımızı bize vurduruyorlar. Kandırıp dağa çıkardıkları çocukları: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan bizim çocuklarımızla bizim askerimizi - polisimizi sivil vatandaşımızı şehit ediyorlar, bizde o bizim çocukları vuruyoruz. Eğer Kürt vatandaşlarımız bu oyunu halen göremedilerse pes diyeceğim.

Bugün Irak ve Suriye de aynı oyunun, aynı filmini izliyoruz.

Bugün Suriye girmez orada yer tutamazsak: yarın o 3 bin tır dolusu silah bize dönecek bunu unutmayın!

Çok daha ağır bedel ödeyeceğiz.

Canlı bombalar, sınır ötesinden gelen top mermileri ve Türkiye den toprak taleplerini unutmayın!

İyi günler.