AK Parti Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Diş Hekimi Hatice Şekkeli ve İbrahim Aykanat’ın kızları Zeynep Eslen, Hande ve Mutlu Bayraktar’ın oğulları Samet ile dünya evine girdi.

Geçtiğimiz Cumartesi akşamı Neva Garden’da düzenlenen rüya gibi bir düğün töreni ile hayatlarını birleştiren genç çifti ve ailelerini dostları bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Gelin ve damadın muhteşem dansı ile başlayan düğün töreni nikah akdi ile devam etti. Nikah Şahitleri ise; gelinin babası İbrahim Aykanat, damadın babası Mutlu Bayraktar, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, AK Parti Onikişubat İlçe Kadın Kolları Başkanı Nursel Kaçamaz ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün eşi Leyla Güngör oldu.

Nikah sonrası AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, gençleri tebrik etti ve şu şekilde konuştu; “Bugün burada bir ailenin kurulmasına şahitlik ettik. Aile toplumun temel taşını oluşturan en önemli unsurdur. Sevgi, saygı ve hoşgörü ile yuva huzurlu olur. Genç çiftimizi ve ailelerini tebrik ediyor, mutluluklar diliyorum.”

Hatice Şekkeli ve İbrahim Aykanat, kızlarını mutluluğuna şahit olmanın gurunu ve sevincini yaşadıklarını ifade ederek; “Bir anne ve babanın en büyük hayali evlatlarının mürüvvetini görmektir. Bu duyguyu kelimelerle anlatmak mümkün değil. Evlatlarımıza mutluluklar diliyoruz. Bu güzel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz.” dediler. 

Hande ve Mutlu Bayraktar da; “Öncelikle bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Bizler de en az gençler kadar heyecanlıyız. Yuvaları hep huzur ve mutluluk dolsun inşallah” diye konuştular.

Zeynep Eslen & Samet ise; “Biz muradımıza erdik, çok mutluyuz. Darısı bekarların başına diyerek” düğüne katılan herkese tek tek teşekkür ettiler.

Genç çiftin ve arkadaşlarının gönüllerince eğlendiği düğünde objektiflere yansıyan hatıra fotoğrafları ile son buldu.

Özgür Haber Ailesi olarak bizler de genç çiftimizi tebrik ediyor, iki cihanda saadetler diliyoruz.

Editör: Haber Merkezi