Türkiye’nin en prestijli firmalarından, Ankara ve Kahramanmaraş’ta hizmet veren Mavi Batı Danışmanlık, Almanya'da işçi ihtiyacı duyulan sektörlerde danışanlarına güvenli ve haklarınızın korunduğu işler bulmanın garantisini veriyor.

Mavi Batı Danışmanlık Kahramanmaraş Şube Yetkilisi Şule Nur Çokyiğit, yaptığı açıklamasında; “Firmamız Mavi Batı, Almanya'da, en az Türkiye'deki kadar güçlü hinterlandı olan ve oradaki derin ve güçlü bağlantılarıyla gerek Global çapta gerekse de Almanya'da ki iş operasyonları ve organizasyonlarını en güvenli, en sağlıklı biçimde gerçekleştiren bir firmadır.

Ankara ve Kahramanmaraş’ta hizmet veren firmamızın faaliyet alanı olan Almanya'da, işçi ihtiyacı duyulan sektörlerde siz değerli danışanlarımıza güvenli ve haklarınızın korunduğu işler bulmak, bu işlerde çalışma hususunda işverenlerle görüşme ve nihayetinde sizleri bu işlere sorunsuz şekilde yerleştirmektir. Aynı zamanda mesleki denklik işlemleri, çalışma vizesi, yatırım danışmanlığı ve yatırımcı vizesi firmamız tarafından en güvenli şekilde yapılmaktadır.

Bunu yaparken de; İnsana ve Evrensel İnsan Hakları Değerlerine saygılı olmayı kendimize ilke edinmiş bir firmayız” dedi.  

Çokyiğit, konuşmasının devamında, yurtdışı hayali olanların çok dikkatli olmaları yönünde uyarıda bulundu ve bu yönde suistimallerin olduğunu hatırlattı.

Mavi Batı Danışmanlık olarak, danışanlarının yeni hayatlarının güvenceleri altında olduğuna vurgu yapan Çokyiğit;  “Dünyanın dört bir tarafındaki doğru insanları, doğru işlerde istihdam ederek; bir başka ifadeyle, Almanya'nın belirlediği kriterler doğrultusunda, iş için gerekli bilgi, beceri ve yeteneğe sahip kişileri seçmek ve bunları kendilerine en uygun birimlere ya da departmanlara yerleştirmek, İnsanların performanslarına uygun şekilde işlerinde yükselmelerini sağlamak, çalışanları takdir ve motive etmektir. Tüm bunların yanı sıra danışanlarımızın kurmuş oldukları yeni hayatları, Mavi Batı Danışmanlık farkıyla güvencemiz altında olacaktır.

KİGEM Başvuruları Başladı KİGEM Başvuruları Başladı

Bugüne kadar birçok farklı iş kolunda yüzlerce kişiyi Almanya’da işe yerleştirerek hayallerini gerçekleştirdik. Siz de yeni bir hayata başlamak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz” dedi.

Mavi Batı Danışmanlık iletişim: +90 535 205 57 65 - +90 530 769 57 65

Editör: Haber Merkezi