Türkiye Harp Malulü Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği Yunus Karaman, Kahramanmaraş Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Numan Öksüz ve MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Sami Kervancıoğlu, 2016 yılında Mardin’in Derik İlçesi’nde PKK’lı teröristlerin bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda şehit Jandarma Uzman Çavuş Numan Öksüz’ün, emaneti biricik kızı Eylül’ü 5. yaşgününde yalnız bırakmadılar.

Eylül’e özel hazırlanmış pasta kesildi, hediyeler takdim edildi. Doğum gününde yapılan sürprizden dolayı mutluluğu gözlerinden okunan Eylül ve ailesi bu anlamlı hareketlerinden dolayı,  Türkiye Harp Malulü Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği Yunus Karaman, Kahramanmaraş Jandarma Alay Komutanı Jan. Alb. Numan Öksüz ve MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Sami Kervancıoğlu’na teşekkür ettiler.

Duygulu anların da yaşandığı kutlamada Kervancığlu; “Şehidimiz Numan Öksüz ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Onlara çok şey borçluyuz. Vatan için gözlerini kırpmadan canını feda eden aziz şehitlerimizin çocukları da bizlere emanet.

Bugün de şehidimizin emaneti, minik Eylül kızımızın 5. yaş günü.  Eylül, babası şehit düştüğünde henüz dünyaya gelmemişti. Yavrumuz babasını hiç görmedi. Bahtı güzel olsun inşallah.

Şehidimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum, tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi