Şeyadil Mezarlığında gerçekleştirilen anmaya, Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanefi Öksüz ve kardeşi Leyla Kırmacı, kızı Sinem Öksüz, yeğeni Zeynep Hüdayioğlu İl Milli Eğitim Müdür vekili Mustafa Yılmaz, Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen Okul müdürü ve idarecileri ile 100’e yakın öğrenci topluluğu katıldı.

Nezihe Öksüz’ün mezarı başında Kur’an okunması ve dua edilmesinin ardından konuşan Hanefi Öksüz, gelen tüm öğrenci ve idarecilere teşekkür etti. 



Öğrencilere de bazı tavsiyelerde bulunan Öksüz, “Bir büyüğünüz olarak bunu söylemek istiyorum, Herşeyden önce iyi insan olmaya çalışın, dersinize iyi çalışın. Çok büyük sorumluluklarınız var. Hepimizin büyük sorumlulukları var. Ailenize karşı, memleketinize, dostlarınıza, anneye, babaya, eşlerinize ve çocuklarınıza karşı” dedi.

Okul müdürü Mehmet Akarsu da şunları belirtti: “Nezihe hanım 4 yıl önce okulumuza gelerek kendi elleriyle öğrencilere karne dağıtmıştı. Kız çocuklarıyla yakından ilgilenmiş, onları okumaya teşvik etmişti,1 hafta sonra da ebediyete intikal etti, bu gün aradan 4 yıl geçmiş olmasına rağmen o günkü tabloyu unutmuyor ve kendisinin her zaman sevgi ve saygıyla yad ediyor ve bu okulda görev yapmaktan onur duyuyorum’’ dedi.

Editör: Haber Merkezi