Candaş’ın, tuval üzerine akrilik boya tekniği ve kağıt çalışmalarda suluboya, mürekkep kalemler ve füzen gibi farklı tekniklerle hazırladığı 61 eser, 13 Ocak’a kadar gezilebilecek.

“Barınaklar” temalı resim sergisinin geçmişle gelecek arasındaki bir sorgulama gibi ruhsal derinlik kavramından yola çıkılarak oluşturduğunu belirten Candaş, insan ve doğa arasındaki ilişkiyi, doğanın insan üzerindeki etkisini, ruhsal ve fiziksel derinlik kavramlarını estetik yorumlarla yeniden şekillendirdiğini söyledi.

Sanatseverlerin sergiye ilgisinden memnuniyetini dile getiren Candaş, Gaziantep’in tarihi, doğası ve derin kültürü ile sanatla buluşan bir kent olduğunu vurguladı.

Galerinin, sergi ve eser anlamında sunum imkanları sağladığına dikkat çeken Candaş, “Gaziantep’te sanatseverler ile buluşmama olanak sağlayan SANKO Sanat Galerisi’ne ve sergiye ilgi gösteren Gaziantepli sanatseverlere teşekkür ediyorum” dedi.

“Barınaklar” temalı resim sergisi, SANKO Park AVM’de bulunan SANKO Sanat Galerisi’nde 13 Ocak Cuma gününe kadar ziyaret edilebilecek.

Editör: Haber Merkezi