Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Rıza Gençoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri, Yurt Müdürleri, Personelleri ve Aileleri ile GSB Yurtlarında kalan Üniversite Öğrencileri, Gençlik Merkezleri Gönüllü gençleri, Sporcular ve antrenörleri katılım sağladılar.

Salonu dolduran izleyicilere Metin Şentürk’ün hayatının dönüm noktalarının anlatıldığı videonun izletilmesi ile başladı. Sanatçı Gençlere hayatlarında başarıya ulaşmanın, mutlu olmanın, zor zamanlarda sıkıntılara düşüldüğünde nasıl mücadele edileceğini hayatından örnekler vererek anlattı. Birbirinden güzel şarkılarını gençler ile birlikte seslendirdi. Ayrıca gençlerin sorularını cevapladı.

Unutulmaz gecenin sonunda Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz Sanatçıya çiçek ve Kahramanmaraş işi bakır sunumluk takdim etti. İl Müdürü burda yaptığı konuşmada şunları söyledi “Metin Şentürk’e bu güzel gecede gençlerimize ve bizlere değer kattığı, çok güzel bilgiler, çok güzel öğütler verdiği için gençlerimiz adına şükranlarımı sunuyorum. Buraya şehrimizin birçok noktasından gelen, yurtlarımızdan gelen gençlerimize, antrenör arkadaşlarımıza, sporcu kardeşlerimize teşekkür ediyorum, paravoley takımımız burda özellikle onların gelmesinden mutluluk duydum, hepinize çok teşekkür ediyorum. Güzel bir etkinlik oldu Metin beyi inşallah başka bir etkinlikte aramızda görmek istiyoruz.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi