KSÜ’lü Misafir Öğrencilerle İftar Programı KSÜ’lü Misafir Öğrencilerle İftar Programı

Kahramanmaraş’ta özel sağlık alanında hizmetini sürdüren Özel Sular Akademi Hastanesi personellerine iş sağlığı ve güvenliği alanında eğitimlerini sürdürüyor.

Özel Sular Akademi Hastanesi İş Hekimi İsmail Durna ve İş Güvenliği Uzmanı Oğuzhan Kutsal tarafından verilen eğitimde hastanedeki hasta deneyimini geliştirmek ve aynı zamanda da çalışanların tükenmişliğini azaltmak alanında birbirleriyle kurdukları bağları ve iletişimi geliştirmeyi amaçlıyor. 

İş Yeri Hekimi Dr. İsmail Durna, çalışma hayatında yaşanabilecek tehlikelere değinerek iş sağlığı ve güvenliğini sağlamanın önemine değinerek, her bir personelin çalışma koşullarını iyileştirmek, sağlıklı ve güvenli koşullarda hizmet etmelerini sağlamak en öncelik verdikleri konu olduğunu ifade etti.

Özel Sular Akademi Hastanesi İş Güvenliği Uzmanı, Oğuzhan Kutsal tarafından hastanede çalışan personele bedensel, ruhsal ve sosyal yönden iyilik hallerinin en üstün düzeyde tutulması, sürdürülmesi ve geliştirilmesini sağlama ve işin yapılması sırasında çeşitli nedenlerden kaynaklanan sağlığa ve güvenliğe zarar verebilecek koşullardan korunma konularında eğitim verildi.

Editör: Haber Merkezi