Yaz Spor Okulları açılışı; 29 Haziran 2015 Pazartesi günü  Spor Genel Müdürlüğümüzün 77. Kuruluş Yıl dönümünde coşkulu bir törenle Osman Sayın Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Yaz Spor Okulları her biri alanında uzman antrenörler eşliğinde 25 spor dalında gerçekleştiriliyor.Osman Sayın Spor Salonu, 12 Şubat Spor Kompleksi içerisinde ki tesisler ve ilimizde bulunan diğer spor merkezlerinde kurslar devam etmektedir.Size en yakın İl Spor Merkezine 5-18 yaş arası çocuklarınızı ücretsiz kayıt yaptırabilirsiniz.

Yaz Spor Okullarımızın açılış törenine sporcular ve  velilerinin katılımı yoğundu.Saygı duruşu, İstiklal Marşımızın okunmasının ardından halk oyunları ekibi gösterisini sergiledi.  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı yaptığı açılış konuşmasında; '' 25 Branşta Yaz Spor Okullarını açmış bulunmaktayız. Bu yıl okullarımıza daha fazla gençlerimiz ve çocuklarımızın katılmasını bekliyoruz. Çünkü geçen yıllara göre farklı branşlarda da kurslar açmış durumdayız. Dolayısıyla bu yıl hedeflerimizi daha yüksekte tutmak durumdayız.Spor yapmayı gençlerimize sevdirmeyi amaçlayan bir projede  güçlü yarınlar sloganı ile yola çıkarak spor salonlarında ter dökerek kendilerini geliştirmelerini istiyoruz.Tüm velilerimiz çocuklarını kötü alışkanlıklardan korumak adına kurslarımıza gönül rahatlığıyla gönderebilirler'' dedi.

Konuşmanın ardından kısa sportif gösteriler ve Gençlik Merkezi üyelerinin müzik dinletisi ile Yaz Spor Okulları açılış töreni tamamlanmış oldu. 

Editör: Haber Merkezi