TFF 2. Lig’de namağlup grubundan lider olarak çıkan Alpedo Kahramanmaraş Kadın Voleybol Takımı 11, 12 ve 13 Mart tarihlerinde Tokat ilinde çeyrek final müsabakalarında yarışacak.

Ankara Volley Hotel’de konaklayan ve çeyrek finale hazırlanan Şehrimizin Kadın Voleybol Takımını Kahramanmaraşlı hemşehrimiz TBMM Strateji Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Zuhal Karakoç yalnız bırakmadı.

Kulüp Başkanı Hüseyin Akkaya, asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş Merkezli 2 büyük depremde çok büyük yaralar aldıklarını ifade ederek, takımın başarısının şehre büyük moral olacağını belirtti. TBMM Strateji Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Zuhal Karakoç’un, Ankara’da takımın antrenmanlarına katılarak oyunculara büyük moral ve motivasyon sağladığını aynı zamanda hem malzeme hem de maddi destek sağladığını söyledi.

Akkaya, açıklamasında; “Alpedo Kahramanmaraş Kadın Voleybol Takımımız da şehrimizi yaralayan afetten etkilendi ve maalesef çok değerli bir antrenörümüz ile bazı oyuncularımızın yakınlarını depremde yitirdik. Oysaki çeyrek finale tek maç kalana kadar süreci namağlup şekilde omuzlamışlardı ve Kahramanmaraş’ın yüzünü güldürecek başarıya çok yaklaşmışlardı! Yine de yılmadılar ve yola devam kararı aldılar.

Ne var ki takımımıza ekipman sağlayan sponsorlarımızın da depremden birincil derecede etkilenmesi, işlerini oldukça zorlaştırdı.

Buna rağmen şehrimizin "İyi ve kötü günde hep Maraş!" diyen değerleri yanımızda olmaya devam ediyorlar. Depremin ilk gününden itibaren hem Kahramanmaraş’ta hem Ankara’da her koşulda maddi ve manevi desteklerini bizden esirgemeyip yanımızda olan Doç. Dr. Zuhal Karakoç Hanımefendi, bugün takımımızın antrenmanlarını izlemeye gelerek oyuncularımıza ekipman ve maddi destek sözü verdi. Takımımıza moral ve motivasyon kaynağı oldu. Kendilerine müteşekkiriz” dedi.

Editör: Haber Merkezi