İkinci maçında ise normal süresi 1-0 Maraşgücü lehine devam ederken maçın hakemi oyunun çok durmamasına rağmen 12 dk uzatma vererek adeta golü bekledi ve nitekim uzatmanın 12.dakikasında faulden yakından uzaktan ilgisi olmayan pozisyonda faul verdi ve karambol golle durum 1-1’e geldi ve maç yine bu skorla bitti.3.gün sonunda ise gruptan çıkmayı garantileyen İstanbul Temsilcisi CFS Bağcılar ile tamam devam maçına çıkan maraş aslanları müsabakada Esra (2) ve Zehra’nın golleriyle sahadan 3-1 galip ayrılmasını bildi ve Türkiyede son 8 takım arasına adını tarihe yazdırmasını bildi.

Kulüp Başkanı Mustafa DAĞLI ”Takımı ile gurur duyduğunu verilen emeklerin neticesini almanın hazzını yaşadığını ve Daha söylenecek sözlerinin olduğunu söyledi. Kızlarımızın bu başarısı Kahramanmaraş’ımıza bayram hediyesi olsun,Oyuncularımızla gurur duyuyoruz onlar bu başarıyı gece gündüz çalışarak gerçekten hak ettiler.İnanıyorum ki bu kahraman kızlarımız Türkiye’de ilk 4 takım arasına daha sonrada şampiyonaya uzanacaktır.

HEDEF TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU: Biz kıt imkanlarla canla başla mücadele ettiğimiz bu turnuvada Türkiyede 8 takım arasına girmeyi başardık.Darısı türkiye şampiyonluğuna ve inanıyorum ki kızlarım bize bu başarıyı getirecektir.
”Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn: M.Fatih ERKOÇ’A araç desteği için teşekkür ettiği maç sonunda Akparti K.Maraş Millet vekili Sevde BAYAZIT KAÇAR’A da teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi