Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile bölgede ilk tüp bebek merkezini kuran Özel Sani Konukoğlu Hastanesi arasında, çocuk sahibi olamayan ailelere tüp bebek uygulaması yapılmasına ilişkin protokol imzalandı.  

Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Vali Ali Yerlikaya SANKO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu, SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Sınav ve Özel Sani Konukoğlu Hastanesi Genel Müdürü Yusuf Ziya Yıldırım’ın katılımıyla düzenlenen törende konuşan Şahin, “Bugün Özel Sani Konukoğlu Hastanesi’yle tüp bebek uygulaması için protokol imzalayacağız. En alt gelir seviyesinde olup, hiçbir sosyal güvencesi bulunmayan ve çocuk sahibi olamayan ailelere bu protokolle destek vereceğiz” dedi.

Büyükşehir Belediyesi adına başkan Fatma Şahin’in, Özel Sani Konukoğlu Hastanesi adına SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu’nun imzaladığı protokole göre, Gaziantep’te ikamet eden ve normal yolla bebek sahibi olamayan 40 aile, Özel Sani Konukoğlu Hastanesi’nde tüp bebek tedavisi görecek ve ailelerden hiçbir ücret alınmayacak. Protokol imza törenine, Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Nejat Koçer, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve AK Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci de katıldı.

Editör: Haber Merkezi