Salgın, deprem ve her türlü afette hizmet veren Çağlayancerit Devlet Hastanesi, pandemi sonrası dönemde verdiği hizmetler sonrası Deprem’de de sorunsuz bir hizmetle vatandaşın yaralarını sardı.

Tam teşekküllü her alanda uzman sağlık personeli ve ileri tıp teknolojileriyle donatılan hastane Depremden hafif etkilenirken yenileme ve boya badana gibi tadilatlarla hijyenik ortamda hizmetini sürdürdü.

İlçe merkezine yakınlığıyla stratejik bir konuma sahip olan hastane Acil durumlar içinde Kovid-19 pandemisinde etkin rol aldığı gibi Depremden Zarar gören Depremzedeler içinde normalleşme sürecinin hızlanmasına katkı sunuyor.

20 yatak kapasiteli Çağlayancerit İlçe Devlet Hastanesi Müdürü Salih Çetinkaya, “İlçe olarak depremden az etkilendik ama tabi ufak tefek hastanemizde çatlaklıklar oluştu. Lakin bir onarım ve yenilemelerle hastanemizi hijyenik bir ortama kısa sürede çevirdik. Tam Teşekküllü bir şekilde hizmet vermeye devam ediyoruz. Çağlayancerit İlçe Devlet hastanemiz Küçük ölçekli hastanede olması gereken tüm birimlerin mevcut ve Depremden etkilenen vatandaşlarımızı hastanemizde misafir ediyoruz” dedi. 

Editör: Haber Merkezi