Popülerliği yanında, enerjisi ve düzgün tavrı, beyefendi duruşu ile partili partisiz herkesin gönlünde taht kuran Yeniden Refah Partisi 1. sıra milletvekili adayı Muhammed Aydoğar, esnaf ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor.

Esnaf ziyaretleri kapsamında ilkin Kapalı Çarşı esnafını ziyaret eden, onları dinleyen, bu arada partisini, ilkelerini ve cumhur ittifakını anlatan milletvekili adayı Aydoğar, 14 Mayıs akşamı zaferi Cumhur ittifakının kazanacağını, kendisinin de meclise giderek Kahramanmaraşlıları layığı ile temsil edeceğini söyledi.

ILICA’YI DA FETHETTİ, GÖNÜLLERE DOKUNDU

Tatil, sağlık ve turizm mahallemiz Ilıca’ya da giden, önce çarşı esnafını ziyaret edip, onları dinleyen, sonra da Kozcağız ve Kapıkaya mahallelerimizde seçim toplantılarına katılan Aydoğar, mahalle başkanlarına teşekkür etti, ”Abdurrahman Aydoğan Aziz Kendir, Ali Kaydı, Hanifi Avcı ve Veli Aydoğan başkanlarımdan Allah razı olsun bizleri gururlandırdılar!’ dedi.

Aydoğar seçim çalışmaları kapsamında yarın akşam da, gazeteciler Mehmet Fiskeci ve Neşe Yıldızhan’ın KENT KULİSİ canlı yayın programının konuğu olacak.

Editör: Haber Merkezi