Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Onikişubat Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Sıddık Sezal, STK ziyaretleri kapsamında İnşaatçılar Odası Başkanı Adnan Kozak’ı ziyaret etti.

Kendisine görev verilirse yapacağı projeleri anlatan Sezal, Başkan Kozak’tan inşaat sektörünün yerel yönetimlerinden beklentilerini dinledi.

Mimar olması ve müteahhitlik de yapması münasebetiyle sektörün sorunlarına yabancı olmadığını ifade eden Sezal; “Biz her ne kadar sorunları bilsek de Başkanımız Adnan Kozak kadar bilemeyiz. Kendisinin çalışmalarını ve önerilerini önemsiyoruz.

15 yıldır belediyelerde meclis üyesi olarak görev yaptım. Şehrimizin imar konusunda sorunlarına hakim, neler yapılması gerektiği konusunda projelerimiz var, başkanımızla da istişare ettik.  

Görev nasip olursa kentin sosyo-ekonomik açıdan gelişmesi ve ticaret hacminin yükselmesi adına da önemli projeler uygulayacağız” dedi.  

Kentin gelişmesinde STK’ların rolünün önem arz ettiğini vurgulayan Sezal: “STK’larımızla, halkımızla, İstişare kültürü içerisinde yılmadan durmadan çalışarak şehrimizi ve ilçemizi, ülkemizde ve dünyada marka şehir yapmayı hedefliyoruz” diye konuştu.  

Ziyaretinden dolayı Sezal’a teşekkür eden Başkan Kozak: “Öncelikle 31 Mart seçimlerinin şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Sayın Sezal’ı uzun yıllardır tanıyorum, kendisi ile çok iyi bir dostluğumuz var. Görev verilirse en iyi şekilde hizmet edeceğine inancım tamdır. Çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi