Parti binasında, beraberinde Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar olduğu halde adaylığını açıklayan Mehmet Şeker,  başbuğun bu öğüdünün ANAYASA’ları olduğunu belirterek, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bulundukları her noktada kimsenin ismine, cismine bakmadan Bayrağı lekelemeye, kirletmeye çalışan hainlerle, yere düşüren gafillerle mücadeleye devam edeceklerini ifade etti.

“Biz, daima BİZ diyeceğiz. Talip ve temsil ettiği görevleri kendi ikbaline yontan veya yontmaya çalışan insancıklardan! Olmayacağız” diyen Onikişubat İlçe Başkan adayı Mehmet Şeker, açıklamasının bir bölümünde,  “Sözde değil, özde BİZ diyeceğiz. Kendimizin değil ‘BAYRAĞIN’ yükselmesi için çalışacağız. Sayesinde güç ve saygınlık kazandığı koltuğa yerleştikten sonra, bakkal defterinden borç siler gibi ‘dava arkadaşlarını’ silen bahtsızlardan olmayacağız.  Biz, şahıslara değil mutlak olarak DAVAMIZA sadık olacağız.  Bulunduğumuz görevi kendi ikbalimiz için kullanmayacağız. ÜÇ HİLALİN; önce Kahramanmaraş’ta, beraberinde Türkiye’de başarısı için ‘çatlarcasına’ çalışacağız.   İşimize gelmediği zaman tası tarağı toplayıp terki diyar etmeyeceğiz. Saadeti, Dersaadet te arayanlar! ve onların uşakları bilmeliler ki ÜLKÜCÜ kaçmaz.  ÜLKÜCÜ arkadaşlarını istismar etmez, onların TANRI DAĞI gibi yüce ve pak yüreklerine sızı bırakmaz” dedi. 


KİMSEYİ YOK SAYMAYACAK, KİMSEYİ SİLMEYECEĞİZ!

Şeker,  9 Işığın umdelerinden  ‘AHLAKÇILIK’ ve ‘ŞAHSİYETÇİLİK’ ilkelerine mutlak riayet edeceklerini belirterek, aksine dava arkadaşlarını, onların öneri ve tenkitlerini işlerine gelmediği için yok saymayacaklarının da altını çizerek, “Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Kendi oluşturduğu listesindeki arkadaşlarını çeşitli desiselerle harcayan haysiyet cellatlarından olmayacağız. Varlığımızı mücadelelerine borçlu olduğumuz ŞEHİDLERİMİZİ, GAZİLERİMİZİ hiçbir zaman unutmadık  İki cihanda da unutmayacağız. Onları ihmal etmeyeceğiz. Davamızın büyüklerini, bu harekete gönül veren BOZKURTLARI her daim BAŞ TACI yapacağız. Daima ulaşılır ve açık olacağız. Dava arkadaşlarımızın, büyüklerimizin görüş ve önerileri, tenkitleri bizim çalışmalarımıza yön verecektir. Görevimizi yerine getirirken kesinlikle NETİCEYİ düşünmeyeceğiz. Gayret edeceğiz, çalışacağız, birliğimizi ve bütünlüğümüzü güçlendireceğiz… Netice kendiliğinden gelecektir” diye konuştu.   

 

DALGALANMAK İÇİN RÜZGAR BEKLEYEN

BAYRAĞIN RÜZGARI OLMAYA TALİBİZ!

Başkan adayı Mehmet Şeker, son olarak şunları söyledi; “Biz milletimizin birlik ve bütünlüğü, devletimizin bekası için analarımızın ak sütleriyle yetiştirdiği ‘KINALI KUZULARIZ’… Bu manada haramzadelere, dalalete düşmüş bölücü işbirlikçilerine, dini dünyevi ikballerine malzeme yapmaktan imtina etmeyen istismarcılara karşı mücadelemize devam edeceğiz. Biz TAASSUPTAN uzak olacağız. Görevimizi yaparken tenkit ve önerileri dikkate alacak, kimseyi yok saymayacağız. Hep eleştiren değil aynı zamanda yol gösteren, yeni bir şeyler söyleyen önerilerle kamunun karşısına çıkacağız. Ne demişti Bayrak Şairimiz: “Ve bir bayrak dalgalanmak için;  Rüzgar bekliyor! “  Biz ‘dalgalanmak için RÜZGÂR bekleyen BAYRAĞIN’  RÜZGÂRI olmaya…   13 ARALIK 2014 tarihinde 1. Olağan Kongresi yapılacak olan MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ 12 ŞUBAT İLÇE KONGRESİNDE… İlçe Başkanlığına aday olmaya… YİĞİT BOZKURTLARLA birlikte yol arkadaşlığı yapmaya karar verdik. Çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda Cenabı Allah’ın ‘tevfik’ ve ‘nusretini’ niyaz ederiz. Güvencemiz HAK DAVAMIZDIR… Güvencemiz emaneti ehline vereceğine inandığımız, BAYRAK timsali aziz ülkücülerdir”

Şeker son olarak basın mensuplarının adaylığı ve gündeme ilişkin çeşitli sorularını cevaplandırdı.

MEHMET ŞEKER KİMDİR?

10/03/1984 Kahramanmaraş doğumluyum. İlk orta ve lise tahsilimi Kahramanmaraş’ta yaptım. A.Ü Halkla ilişkiler bölümünden 2012 yılında mezun oldum. Şu anda A.Ü Kamu Yönetiminde Lisans eğitimim devam etmektedir.

2006/2012 Yılları arasında Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanlığı görevinde bulundum. 2012 /2014 Yılları arasında M.H.P İl Yönetim Kurulu Üyeliği yaptım. Özel bir şirkette iş hayatımı sürdürmekteyim. Şeker, Evli ve bir erkek çocuk babası.

Editör: Haber Merkezi