Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, asrın felaketinin ardından dördüncü kez Kahramanmaraş’a geldi. 

Kılıçdaroğlu beraberinde; Anakara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ile STK temsilcileri ile biraya geldi ve ilçelerde depremzede vatandaşları ziyaret etti, sorunları dinledi. Programa İYİ Partili İş insanı Fatih Ölmez de partisinden bir heyetle katıldı.

Program sonrası ziyaretlerle ilgili görüşünü aldığımız Fatih Ölmez, Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyete teşekkür ederek; “Bu kötü günleri hep birlikte aşacağız. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kılıçdaroğlu ve ekibi ile birlikte hem vatandaşlarımızın hem STK Başkanlarımızın hem de sanayicilerimizin sorunlarını dinledik, dertleştik.

Bu gün bir kez daha gördük ki vatandaşımız değişimden yana, büyük bir ilgi, destek ve güven vardı.  14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Seçimi Ülkemiz için bir milat olacak, Millet İttifakı kazanacak, milletimiz kazanacak.” dedi.

İYİ KADROLARLA ŞEHRİMİZİ YENİDEN İNŞA EDECEĞİZ

Depremin insanımızda derin yaralar açtığını belirten Ölmez; “Yaralarımız çok derin. Yaşanan felaketin acısını kelimelerle anlatmak mümkün değil.  Bu acı hepimizin acısı. Tabi yaralarımızı hep birlikte saracağız. İYİ Parti’nin İYİ kadrolarıyla Kahramanmaraş’ı sağlıklı bir yapılanmayla yeniden inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLACAK MI?

Ölmez’in, yaşanan felaketin ardından depremzedelerin yaralarını sarmak için gecesini gündüzüne katıp büyük bir özveri ile çalışması kamuoyunun dikkatinden kaçmazken, takdirleri de topladı.

Uzun süredir başarılı, toparlayıcı çalışmalarıyla da İYİ partinin Kahramanmaraş’ta güçlenmesine büyük katkı sağlayan sevilen İş İnsanı Fatih Ölmez’in 14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan seçimlerde milletvekili adayı olması isteniyor. Kendisinden önümüzdeki günlerde bir açıklama bekleniyor. 

Editör: Haber Merkezi