Onikişubat Bisiklet Yolu ve Yürüyüş Parkurunda AK Parti Onikişubat 3. Olağan İlçe Kongresi öncesi Kadın Kolları Başkanı Banu Bakdil ve Gençlik Kolları Cemil Tuğrul Özdöşemeci ile birlikte basın mensuplarıyla buluşan AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, 12 Eylül Cumartesi günü Batıpark Spor Kompleksi’nde yapılacak olan kongre seçimlerinde yeniden adaylığını açıkladı. Yeni dönem için ilçeye hizmet yolunda kadrosunda değişikliğe gittiğini belirten Kara, “45 kişilik yeni bir kadroyla ilçemize hizmet etmekten gurur duyacağız” dedi.

Kara, konuşmasının devamında şunları söyledi: “AK Parti Onikişubat İlçemizin 3’üncü Olağan Kongresi münasebetiyle bir araya geldik. Bu bizim için de iyi bir vesile oldu. Onikişubat Kurucu İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği ile başlayan daha sonrasında İlçe Başkan Yardımcılığı, İlçe Sekreterliği, daha sonra il başkan yardımcılığı, tanıtım, medya başkanlığı süreciyle devam eden 15 Şubat 2019’dan bu yana da genel merkezimiz tarafından ilçe başkanı olarak atanmamız münasebetiyle o günden bugüne elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.  

Genel merkezin talimatı doğrultusunda pandemi sürecinden ötürü kongrede bazı kısıtlamaların olacağını belirten Kara, kongreye tüm vatandaşları beklediklerini kaydetti. Kara, “Göksun ilçemizle başlayan kongre süreci, Dulkadiroğlu’yla daha sonra Çağlayancerit, Pazarcık sonrasında 5’nci kongremiz olan Onikişubat İlçemizin kongresini 12 Eylül Cumartesi günü Batıpark Spor Salonu içerisindeki Güreş sahasında gerçekleştireceğiz. Pandemi sürecinden kaynaklı kongrelerimiz içinde bir takım kısıtlamalar söz konusu. Pandemi sürecine ilişkin maskemizden, mesafemizden, temizliğimizden, davetli kişilerden bir problem yaşanmaması için genel merkezimizin bir talimatı oldu. Bizde bu talimatlar çerçevesinde delegelerimizi davet edeceğiz. Tabii bununla birlikte Sivil Toplum Kuruluşları ve bu süreçte kronik rahatsızlığı olmayan hemşerilerimizi de kongremize bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi