Kabzımallar ve Komisyoncular Odası Başkanı Halit Orhan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, AK Partili milletvekillerinin halkın içinde olmasını, sorunları ve talepleri dinlemelerin, çözüm arayışlarını takdir ettiğini söyledi.

Milletvekili Öçal’a ve beraberindeki heyete hal esnafının sorunlarını ve beklentilerini aktaran Başkan Orhan, pandemi sürecinde esnafın daha fazla desteklenmesi gerektiğini iletti.

Meyve ve sebze fiyatlarının arttığında komisyoncuların günah keçisi ilan edildiğini ifade ederek: “Hal esnafımızın depoda mal tutma şansı yok. Bizler getirdiğimiz malları aynı gün satmazsak, ertesi gün çürür zarar ederiz. Bu algının yıkılması gerek” dedi.

Milletvekili Öçal, Başkan Orhan’ın taleplerini not alarak: “Bilindiği üzere bir pandemi süreci yaşanıyor. Çok şükür Türkiye bu süreci iyi şekilde atlatıyor. Gerek hükümetimizin ekonomik destekleriyle gerekse de sağlık alanında başarılı hizmetleriyle bu süreci çok iyi yönetiyoruz.

Bu anlamda esnaf kardeşlerimizi de gösterdikleri duyarlılıktan dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz.

Bugün de Kabzımallar ve Komisyoncular Odası Başkanı Halit Orhan’dan talepleri dinledik, bu talepleri değerlendirip yerine getirmeye çalışacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi