AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal, AK Parti Kahramanmaraş İL Kadın Kolları Başkanı Gül Çitil Okur ve AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, Köy Garajında esnafları ziyaret ederek, pandemi sürecinde maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundular, sorunları ve talepleri dinlediler.

Milletvekili Öçal, esnafların taleplerini dinledi, not aldı ve çözümü noktasında anında ilgili kurumları arayarak bilgiler aldı.   

Milletvekili Öçal’ın, iletilen taleplerin yerine getirilebilmesi konusunda anında ilgili kurumları arayıp bilgilendirmesi esnaftan tam not aldı.

Ziyaret sonrasında basın mensuplarına açıklama yapan Milletvekili Öçal; “Bugün Onikişubat İlçe Başkanımız, İl Kadın Kolları Başkanımız ve teşkilatımız ile birlikte köy garajındayız.

Esnaflarımızı ziyaret ediyor, özellikle pandemi sürecinde maske mesafe ve hijyen konusunda onları uyarıyoruz ve sohbet ediyoruz. Hem de bu süreçte yaşadıkları durum ve bulundukları mekansal sorunları istişare ettik, görüşlerini aldık.

İletilen sorunları, ilgili kurumlarımızla irtibata geçerek bir an önce giderilmesini sağlamaya çalıştık. Hem de halkımızın içerisinde olduğumuzu onlar ile yan yana durduğumuzu anlattık.

Sayın Cumhurbaşkanımızın mesajlarını ve selamını ilettik.

Bildiğimiz gibi bu süreç siyasetçisi ile yerel yöneticisi ile halkı ile topyekün ülke olarak atlatmamız gereken bir süreç. Sağlıklı bir şekilde, sağlıklı bir iletişim şekli ile atlatmamız gereken bir süreç olduğuna inanıyorum.

Bütün vekillerimiz de şu an zaten sahadalar. Halkımızla bir araya gelerek sürecin bir an önce bitmesi için görüşlerini alıyoruz” dedi.

İl Kadın Kolları Başkanı Gül Çitil Okur da: “Hal böylesindeki esnaflarımızı bugün ziyarete geldik. Pandemi sürecindeki dertlerini dinleyerek onların sorunlarına çözümler aramaya geldik. Hem dertlerini dinledik hem Cumhurbaşkanımızın selamlarını ilettik. Pandemi sürecinde en önemli korunma yöntemi olan mesafe maske ve temizlik kurallarını hatırlatarak önem göstermelerini rica ettik” diye konuştu.

Geçtiğimiz Cumartesi 3. Olağan Kongrede tekrar seçilen Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara da hiç vakit kaybetmeden esnaf ziyaretlerini sürdürdüklerini ifade etti.

Başkan Kara, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “ Bilindiği üzere Onikişubat ilçemiz 3-4 gün önce kongresini gerçekleştirdi. Kongreden önce de milletvekillerimiz ile belediye başkanlarımızla pandemi sürecine uygun bir şekilde esnaf ziyaretlerimizi yerine getirmiştik. Kongrenin ardından şimdi de ziyaretlerimize devam ediyoruz.

Biz Onikişubat olarak milletimizle beraber olmanın onlarla hemhal olmanın gayretini güdeceğiz demiştik. Şimdi de esnafımızla bir araya geliyoruz onlarla muhabbet ediyoruz. Sıkıntıları problemleri var ise onları dinliyoruz. Bir ihtiyaçları eksiklikleri var ise bunları not alarak ilgili kurumlara iletmek suretiyle vatandaşımızın problemini gidermeye çalışıyoruz. Bugün köy garajlarındayız İnşallah bundan sonra da bütün teşkilat kademelerimiz ile bu gezilerimiz devam edecek diyorum.”

Editör: Haber Merkezi