İlk olarak Çobanlı Mahallesini ziyaret eden Karakoç, burada Mahalle muhtarı Ramazan Çam ve mahallelilerle bir araya geldi. Karakoç, buradan beraberindeki ekiple birlikte Baydemirli mahallesini ziyaret ederek, mahalle muhtarı Ramazan Odun ve mahalle sakinleriyle samimi bir ortamda bir süre sohbet etti.

MHP’nin kadrolarını vefalı kadrolar olduğunun göstergesi olan Zuhal Karakoç, 6 Şubat depreminde muhtarı vefat eden Kabasakal mahallesi sakinleriyle bir araya geldi ve muhtar Ali Kalli ve tüm deprem şehitleri için dualar etti.

Doç. Dr. Zuhal Karakoç, son olarak Çatmayayla ve Boyalı mahallelerini ziyaret ederek, mahalle sakinleri ile görüştü.

Ziyaret sonrası açıklamalarda Bulunan MHP Milletvekili Adayı Zuhal Karakoç, şunları kaydetti: “Seçim çalışmalarımız kapsamında ziyaretlerimiz devam ediyor. Bugün benim için özel bir yere sahip olan Bertiz’deyiz. Vatandaşlarımızla bir araya gelerek Cumhur İttifakının ülkemizin geleceği için önemini anlatıyorum. Bununla birlikte 14 Mayıs'taki seçimde bir oy Sayın Cumhurbaşkanımıza bir oy yuvam, partim MHP'ye istiyorum. Çünkü TBMM'de güçlü bir MHP demek Türkiye'nin büyümesi, gelişmesi, ileri gitmesi demektir. 6 Şubat Kahramanmaraş depreminin ilk gününden teşkilatlarımızla birlikte Kahramanmaraşlı hemşehrilerimizin yanında ve emrinde olduk. Vefat eden tüm deprem şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Onları geri getiremeyiz ama yaralarımızı birlikte saracağız. Devletimizin gücü, milletimizin gönül zenginliği bunların hepsini karşılayabilecek güçtedir. Başta Bertiz’imiz olmak üzere, tüm  Kahramanmaraşlı kardeşlerime seslenmek istiyorum; gelin Kahramanmaraş için hemen şimdi diyerek hep birlikte bu şehre sahip çıkalım. Bu şehri Cumhur İttifakı kadroları olarak tekrar inşa edeceğiz, yaralarımızı saracağız.”

Milletvekili adayı Zuhal Karakoç, konuşmasını güçlü bir temsil için, güçlü bir MHP için, 14 Mayıs'ta 'Bir oy Erdoğan'a, bir oy MHP'ye' diyerek sonlandırdı.

Editör: Haber Merkezi