Partilerinden istifa ederek AK Parti’ye geçen İYİ Parti Onikişubat Belediye Meclis Üyeleri Nuri Kara ve Halil İbrahim Kılıç ile yaklaşık 500 kişilik İyi Parti seçmeni için geçiş töreni düzenlendi.  AK Parti Kahramanmaraş İl Binasında düzenlenen rozet takmak töreninde konuşan AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel, partilerinde gördükleri rahatsızlık nedeniyle istifa ederek partilerine geçen kardeşlerinin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

“62 GÜN KOLAY GEÇMEDİ”

Görgel, “Bugüne kadar göstermiş olduğumuz birlik ve beraberlikle bu zor günleri geride bırakacağız. Depremin karmaşasından dolayı pek fazla bir araya gelemedik. 62 gün çok kolay geçmedi, buradan Cumhurbaşkanımıza ve koordinasyonun her zaman başında olan Bakanımız Süleyman Soylu’ya şehrimiz adına teşekkür ediyorum. Geçen bu süre içerisinde büyük bir toparlanma yaşadık ve bugün herkese örnek gösterebilecek bir ayağa kalkma başarısını gösterdik. İnşallah şimdi de 1 sene içerisinde kalıcı konutları inşa ederek vatandaşlarımızın konforuna kavuşmasını sağlayacağız.  Esnaflar için de konteyner çarşılar kurduk ve esnaflarımızın ticari faaliyetlerini gerçekleştirmesine vesile olduk. Bundan sonra gündemimiz deprem ve deprem yaralarını sarmak olacak” dedi.

“MUHALEFETİN SİYASETİ İŞİMİZİ KOLAYLAŞTIRIYOR”

Yaklaşan seçimler öncesinde teşkilat olarak hazır olduklarını ifade eden Başkan Görgel, “Bizler AK Parti siyasetçileri olarak bu memleketin yaralarını sarmak, deprem öncesi konforun da üzerine çıkarak daha fazla konforun sağlanması için çalışacağız. 14 Mayıs tarihinde bizim için, AK Parti için, ülkemiz için önemli bir seçim var. Bir yandan depremin yaralarını sararken, bir yandan da seçim gündemini takip ediyoruz. Allah’ın izni ile tüm hazırlıklarımız aylar öncesinde bitmişti. Bugün tüm teşkilatlarımız ile birlikte yarın seçim olacakmış gibi hazırız. Muhalefet de işimizi oldukça kolaylaştırıyor. Muhalefet tarafında da yapılan koltuk savaşı, noter masası, kumar masası gibi çalışmalarla kendi gündemlerini oluşturmaya çalışıyor” ifadelerini kullandı.

“KENT SİYASETİMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN”

İYİ Parti’den istifa ederek AK Parti’ye katılan isimlerin aralarına katılmalarından dolayı mutlu olduğunu söyleyen Görgel, “Bugün burada toplanmamızın amacı muhalefetteki bu rahatsızlığı gören, bu memleketin evladı olan bugüne kadar gerçekleştirdiği çalışmalarla büyük örnek teşkile etmiş kardeşlerimizin partimize katılımını yapacağız. Bugün Onikişubat Belediye Meclis Üyelerimiz Nuri Kara ile Halil İbrahim Kılıç’ın inşallah İYİ Parti’den AK Parti’ye katılımını hep birlikte gerçekleştireceğiz. İki ismin de siyasi hayattaki bu değişiminin partimiz için ve şehrimiz için hayırlar getirmesini diliyorum” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi