Karşılıklı hayırlı olsun temennilerinde bulunulan toplantıda DEVA Partisi İl Kurucu Başkanı Dr. İrfan Karatutlu ve Yönetim Kurulu heyeti ile İYİ Parti İl Başkanı Av.  Ahmet Çabukel ve Yönetim Kurulu heyeti hazır bulundu.

DEVA Partisi İl Başkanı Karatutlu partinin teşkilatlanması, temel alanlardaki politikaları ilgili İyi Parti İl Başkanı Çabukel'e bilgilendirmelerde bulundu. Karşılıklı sohbet havasında geçen görüşmede ülke meseleleri kısa başlıklar halinde değerlendirildi.

Karatutlu, muhalefet olarak bu şekilde birlikte hareket etmek istedikleri dile getirerek Çabukel ve heyetine ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Toplantıda yerel sorunlara ağırlık veren bir siyaset anlayışı içerisinde olacaklarını söyleyen ve ülkemizin zor dönemlerden geçtiğini dile getiren taraflar, Türkiye’nin her alanda çok daha iyi bir yönetime layık olduğunu ve ülkenin geleceği için çalışmak, politika üretmek ve öncelikle Kahramanmaraş'ın yerel sorunları ve vatandaşların siyasetten beklentilerini karşılamak zorunda olduklarını belirttiler.  

Ziyaretin sonunda Karatutlu, Çabukel ve Yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı  teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi