İYİ Parti Milletvekilliği Aday Adaylığımı açıklamamda, yanımda bulunan herkese çok teşekkür ederim.
Başta Kahramanmaraş olmak üzere, bütün gençlerin ve özellikle kadınların sesi olacağıma, gece gündüz demeden çalışacağıma, çalmadığım kapı, dokunmadığım gönül, fethetmediğim kalp bırakmayacağıma söz veririm.
BİRLİKTE KAZANACAĞIZ.
KAHRAMANMARAŞ İYİ OLACAK

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremde ağır yaralar alan şehrimizde, Kahramanmaraş’a olan sevgisi ve vefa borcunu ödemek için Milletvekili A.Adayı olduğunu belirten Göksu Erayman, özellikle şehrin yeniden inşası adına her türlü mücadeleyi ortaya koymaya hazır olduğunu belirtti.
İyi Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’in ortaya koyduğu hedefler doğrultusunda; Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bölünmez bütünlüğü, laik, demokratik ve aydınlık yarınları için özellikle kadınların ve gençlerin sesi olmak isteğini her fırsatta dile getiren genç siyasetçi, Ar-Ge çalışmalarını profesyonel bir kadro ile sürdürdüğünü ve çalışmalarıyla ilgili önümüzdeki günlerde detaylı bir açıklama yapacağını dile getirdi.

Göksu Erayman Kimdir?

1983 yılında Kahramanmaraş’ta doğdu.İlk ve orta öğrenimini Adana'da ,lise eğitimini Kahramanmaraş’ta tamamladı.2006 yılında İngilizce işletme bölümünden mezun oldu.
Bir süre tekstil sektöründe yönetici olarak çalıştıktan sonra 2012 yılında hazır giyim üzerine kendi işletmesini kurdu ve halen  bu sektörde devam etmektedir.


2021 yılında İYİ Parti ailesine katılarak, İl Seçim İşleri Başkanlığı’nda ve İl Kadın Politikaları Başkanlığında çeşitli görevler aldıktan sonra, Siyaset Akademisi Başkanı olarak İl Divanı’nda görev aldığını belirten Göksu Erayman,
08.01.2023 tarihinde yapılan Kahramanmaraş İl Kongresinde Yönetim Kurulu Üyeliği’ne seçilerek Siyaset Akademisi İl Başkanlığı’na tekrar atandığını dile getirdi.

Editör: Haber Merkezi