Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimlerinin 14 Mayıs tarihinde yenilenmesi kararını imzalaması ve Resmi Gazete’de yayımlanması ile birlikte Kahramanmaraş’ta milletvekili aday adaylığını açıklayan ilk isim de Ecz. Dr. Bahtiyar Murat Aras oldu.

Yaklaşık 1 yıl önce İYİ Parti saflarına geçtiğini duyuran, büyük bir törenle parti rozetini İYİ Siyasi İşler Başkanı Koray Aydın’ın taktığı Kahramanmaraş siyasetinin önemli isimlerinden Ecz. Dr. Bahtiyar Murat Aras, Milletvekili aday adayı olduğunu, bu nedenle Kahramanmaraş Eczacı Odası Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Dün sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda İYİ Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı olduğunu duyuran Aras, şu ifadelere yer verdi:  “2015 yılından bu yana büyük onur ve gururla sürdürdüğüm 14.Bölge Kahramanmaraş Eczacı Odası Başkanlığı görevinden 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak milletvekili seçimlerde İYİ Parti’den aday adayı olmak için bugün itibariyle ayrılmış bulunuyorum.”

Editör: Haber Merkezi