Genel seçimlere en iyi şekilde hazırlanmak için Genel Merkezden görevlendirilen milletvekillerinin araştırma için Kahramanmaraş’a geleceğini söyleyen İl Başkanı Şengül, bu konuda şu açıklamalarda bulundu:                             

“CHP, Parti Meclis üyesi Elfin Tataroğlu ve Burdur Milletvekilimiz Kerim Özkan Kahramanmaraş İlimizin Parti Müfettişi olarak Bölgemizde 3 günlük bir çalışma gerçekleştirmişlerdir. 

İlçelerimizin denetimlerini yapan Parti Müfettişlerimiz bazı Parti üyelerimizle de görüşmelerde bulundu. Seçim çalışmaları kapsamında planlanan stratejiyi de örgütümüzle paylaşmışlardır. Buna göre Genel Merkezin görevlendirdiği Milletvekilleri  ve Parti Meclisi üyesi 10 kişiden oluşan bir heyet; önümüzdeki günlerde Kahramanmaraş’a gelerek;

Sivil Toplum Kuruluşları

Meslek Odaları

Sendikalar

İş Dünyası ile bir dizi ziyaretler gerçekleştireceklerdir. Esnaflarımızı bire bir ziyaret edecek olan heyetimiz en son örgütlerle ve partililerle toplantılar yaparak, Seçim startını başlatmış olacağız.”

ADAY ADAYLARININ DİKKATİNE!

Seçimlerin yaklaşması ile partide hareketliğin başladığına dikkat çeken Şengül, milletvekili aday adayı olma düşüncesi olan partililerine de seslenerek: “2015 Genel seçimleri yaklaştıkça, hareket yoğunlaşmaktadır. Genel Merkezimizin göndermiş olduğu bir Genelgeye göre İl ve İlçe Yönetimlerinden Milletvekili Adayı olmak isteyenlerin 25 Aralık 2014 gününe kadar istifa etmeleri gerekmektedir talimatı örgütlerimizde’de bir hareketlilik ve yenileşme sağlayacaktır.”

2 İLÇEDE YÖNETİM DEĞİŞİKLİĞİ

İki ilçede yönetim değişikliği olduğunun bilgisini veren Şengül, şunları söyledi: “ İki İlçemiz olan Pazarcık ve Onikişubat İlçelerimizde görev değişikliği yaşanacaktır. Bu İlçelerimizden, Pazarcık İlçemiz CHP Tüzüğünün 42. Maddesi D şıkkına göre, Yerel seçimlerdeki Belediye Meclisine adaylıklardan dolayı yaşanan istifalardan dolayı yeterli çoğunluğu sağlayamadığı için düşmüştür. Yine CHP Tüzüğünün ilgili maddesi gereğince yerine Genel Seçimlere kadar görev yapmak üzere Yeni bir Yönetim MYK tarafından atanacaktır.

Onikişubat İlçemiz bilindiği gibi zaten atama bir yönetimdi.   Bazı yöneticilerimiz toplantılara katılmama özründen dolayı düşmüşlerdi. İlçe Başkanımız Salman Savranlı’nın sayısal anlamda bu yönetimle Genel Seçimlere hazırlanamayız mutlaka bir revizyon 0lması gerekir. Partinin önünü açmalıyız düşüncesiyle MYK’ya sunduğu rapor ve İl Başkanlığımıza sunduğu bilgilendirme raporuna istinaden Genel Merkez MYK sı 17.12.2014 tarihinde yaptığı toplantıda Ünal ATEŞ, Başkanlığında yeni bir Yönetim kurulu atamıştır.

Yeni atanan Yönetim Kuruluna başarılar dilerken, Bugüne kadar görev yapmış yöneticilerimize ve Siyasete anlam katarak koltuğun her şey demek olmadığını, Partinin önünün açılmasının daha doğru olduğunu düşünerek sağduyu örneği gösteren İlçe Başkanımız Sayın Salman SAVRANLI’ya verdiği mücadeleden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Şengül, açıklamalarının ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı. 

Editör: Haber Merkezi