İYİ Parti Kahramanmaraş Göksun İlçe Seçim Ofisinin açılışı geçekleştirildi. Açılışa İYİ Parti İl Başkanı Süleyman Tekerek, İYİ Parti Göksun İlçe Başkanı Ali Aslan, İYİ Parti ilçe Başkanları, CHP Göksun İlçe Başkanı Erdal Taşkıran, İYİ Parti Milletvekili Adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Dualarla başlanan açılış programında konuşan İYİ Parti 2. sıra Milletvekili Adayı Av. Neslihan Koca Nergiz, Göksunlu hemşehrilerinin kızlarına sahip çıkacağını söyledi.   

BİZİM ADAYLARIMIZ İTHAL DEĞİL, YERLİ VE MİLLİ

Coşkuyla alkışlanan Koca Nergiz, partisinin milletvekili adaylarının yerli ve milli olduğuna vurgu yaparak; “Göksunlu kıymetli hemşehrilerim, beni burada tanımayanınız yoktur. Göksun’un kızıyım, Dulkadiroğlu’nun kız kardeşiyim, Türkoğlu’nun geliniyim, kısacası Kahramanmaraş’ın ta kendisiyim. Ben kendimi böyle tarif ediyorum.

14 Mayıs seçimleri çok önemli. 8 tane birbirinden değerli Milletvekili Adayı arkadaşlarımla bugün karşınızdayız. Bizim milletvekili adaylarımızın hepsi yerli ve milli. Hepsi bu şehirde doğmuş büyümüş, depremi yaşamış, acılarımız var. Hiç biri ithal aday değil. Hepimiz şehrimize, sizlere hizmet etmek için yola çıktık.

Göksunlu hemşehrilerimin kızına sahip çıkacağını düşünüyorum. Ben büyük Başkan Ramazan Koca’nın kızıyım, hizmetleri oldu, belki hepinize bir nebze de olsa dokunmuştur. Kendisinin hizmetlerinin hep yarım kaldığını düşündük, inşallah o hizmetlerin devamını biz getireceğiz.

Büyük bir sistem kavgası içerisinde bize teröristlerle beraber hareket ediyorlar diyorlar. Şunu buradan haykırıyorum; Neslihan Koca Nergiz’den bir vatansever olur, bir ülkücü olur, bir milliyetçi olur ama asla terörist olmaz.

Siyasi parti gözetmeksizin bütün hemşehrilerimden destek istiyorum, oy istiyorum. Çünkü ben sadece partililerimin değil, Kahramanmaraş’ın milletvekili olmak istiyorum.

Bu vesileyle seçim ofisimizin açılışının hayırlı olmasını diliyor, hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

ESNAFATAN SÖZ ALDI ‘BİR OY KEMAL’E BİR OY MERAL’E’

Dur durak bilmeden seçim çalışmalarını sürdüren Koca Nergiz, Seçim Ofisinin açılışının ardından ilçe de esnaf ziyaretlerini sürdürdü, dertlerini ve beklentilerini dinledi.

Esnaftan ‘Bir Oy Kemal’e Bir Oy Meral’e” destek sözünü alan Koca Nergiz; “iktidar, 21 yıldır yaptığı gibi bugün de ‘Millet İttifakına terör örgütleriyle işbirliği yapıyor’ diyerek, ülkenin gerçek sorunlarını gizlemeye, gündemi değiştirmeye çalışıyor. Milletimiz kimin vatansever olduğunu, kimlerin terör örgütleriyle pazarlık yaptığını çok iyi biliyor. Biz iktidara geldiğimizde terörle mücadele nasıl olurmuş görecekler.

EKONOMİNİN ÇÖZÜMÜ İYİ KADROLARDA

Bu ülkenin gerçek gündemi ekonomi. İnsanımız et yiyemez oldu, markete manava gidemez oldu. Kadınlarımız mutfakta tencereyi nasıl kaynatacaklarını bilemez oldu. Esnafımız borcunu ödeyemiyor, sattığı malın yerine yenisini koyamıyor. İnşallah ekonominin çözümü bizde, İYİ Kadrolarda. Genel Başkanımızın da dediği gibi iktidara gelelim ilk 6 ayda ekonomi rahatlayacak, devamında enflasyon tek haneli rakamlara düşecek, Türk Lirası değer kazanacak. Ülkemizin sorunlarının çözümü Millet İttifakında,  İYİ Kadrolarda” dedi.

Editör: Haber Merkezi