“Tarih yazmaya geliyoruz.” Sloganıyla sosyal medya hesabında milletvekili aday adaylığını duyuran Av. Neslihan Koca Nergiz; “28.dönem Kahramanmaraş Milletvekili A. Adaylığı başvurumu bugün itibariyle yapmış bulunuyorum. Rabbim önce ülkeme sonrada Kahramanmaraş'ımıza hizmet etmeyi nasip eylesin inşallah” ifadelerini kullandı.

Aynı zamanda İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanlığı Akdeniz Bölge Koordinatörü, Toplumsal Şiddetle Mücadele Komisyon Başkanı görevlerini de başarı ile yürüten Neslihan Koca Nergiz, binlerce kadına ulaşıp, partisinin kadın politikalarına büyük katkılar sağladı.

Neslihan Koca Nergiz, yaptığı açıklamasında; “Lideri güçlü bir kadın olan bir partinin bir üyesi olmaktan, yol arkadaşlığı etmekten onur duyuyorum.

Asrın felaketini yaşadığımız şehrimizde acılarımız büyük, yaralarımız çok derin. İnşallah nasip olursa Kahraman şehrimizi yeniden inşa etmek, hemşehrilerimizin yaralarını sarmak için TBMM çatısı altında hizmet talibim.

Yaşanan yıkımın, çarpık kentleşmenin, giden canlarımızın hesabı mutlaka sorulmalı ve şehrimiz hızla sağlıklı bir kent modeli ile yeniden inşa edilmeli. bunu da İYİ Partinin İYİ kadroları ile yapabiliriz. Bizler ülkemizde ve şehrimizde tarih yazmak için yola çıktık. Hayırlara vesile olsun inşallah” dedi.

Editör: Haber Merkezi