Bilindiği üzere CHP'den istifa eden Emine Ülker Tarhan, Anadolu Partisini kurdu.

60 İlde teşkilatlanmasını tamamlayan Anadolu Partisi, Kahramanmaraş İl ve ilçe teşkilatlarını kurdu.  

Gazetemize ziyarette bulunan ve çalışma hakkında bilgi veren Anadolu Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Emrah Güler, Emine Ülker Tarhan liderliğinde Anadolu Partisi ile Türkiye siyasetine yeni bir ivme kazandıracaklarını söyledi.

Siyasete uzak olmadığını daha öncede siyasette aktif olarak rol aldığını ifade eden İl Başkanı Emrah Güler, “Neden Anadolu Partisi” sorusuna ise; “Kurucu Genel Başkanımız Emine Ülker Tarhan, her zaman dürüst siyaseti ve söylemleri ile beğendiğim gıpta ettiğim bir siyasetçi. Kendisinin çıkmış olduğu bu yolda Türkiye için birlikte yürümek istedim” cevabını verdi.

2015 yılında yapılacak olan genel seçimlere girmek için partisinin hazır olduğunu ifade eden Başkan Güler; “Kahramanmaraş’ta da milletvekili adaylarımız çıkacak. Ve halkımızdan destek isteyeceğiz” dedi.

Şu an için parti il binasının yerini ayarladıklarını ve düzenleme çalışmalarının devam ettiğini beyan eden Güler, önümüzdeki ayı içerisinde açılış yapacaklarını söyledi. Açılışa Genel Başkanları Emine Ülker Tarhan’ı da davet ettiklerini söyleyen Güler, muhteşem bir açılışla Kahramanmaraş halkının karşısına çıkacaklarını ve parti tüzüklerini, hedeflerini anlatacaklarını ifade etti.

Diğer yandan, ilçe ilçe, mahalle mahalle gezdiklerini partiye üye kazandırma çalışmaları yaptıklarını ifade eden Güler; “Genç bir kadro ile yola çıktık. Ben ve ilçe başkanı arkadaşlarımız bütün gayretimizle partimizi büyütme çabası içerisindeyiz. İlerleyen günlerde Anadolu Partisi tüm Türkiye’nin sesi olacak.

Genel Başkanımızın da dediği gibi, ‘Mutluyuz, umutluyuz. Biz umudun Anadolu'da olduğuna inanıyoruz. ANA Parti ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun’ diyoruz” dedi.

Anadolu Partisinin Türkiye siyasetinde yeni bir nefes olduğunu söyleyen Başkan Güler, medyanın da önemine değinerek ilerleyen günlerde basın mensupları ile sık sık bir araya geleceklerini ifade etti.

Siyaset bölümü mezunu olan genç işadamı İl Başkanı Emrah Güler, iş dünyasında elde ettiği başarıyı siyasette başaracağına inandığını söyledi.

Güler, Onikişubat İlçe Başkanı Ökkeş Bilici ile gazetemize yaptığı ziyarette, Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığına Mustafa Çil, Türkoğlu İlçe Başkanlığına ise Mehmet Kurt’un getirildiği bilgilerimin verdi.

Güler, en kısa sürede tüm ilçe başkanları ile birlikte basın toplantısı düzenleyeceklerini söyledi.

 

Editör: Haber Merkezi