Milliyetçi Hareket Partisi Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, dün akşam yönetim kurulu ile birlikte yaptığı toplantıda, birlik ve beraberlik mesajı verirken, teşkilattan istifa edenlere de; “Onlar yine ülküdaşımız, yine partilimiz” dedi.

Akpınar, geçtiğimiz günlerde yaşanan istifa olaylarının ardından, şu açıklamalarda bulundu; “Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatımızda istifalar oldu. Ama bu istifalar içerisinde daha önce yöneticilik görevini yerine getiremeyip te yöneticilik görevinden düşen arkadaşlarımız var. Tabi arkadaşlarımızdan bazılarının istifa etmesi bizi biraz üzdü. Bunun yanı sıra biz bu olayların gerçek sebebini teşkilat olarak, yönetici arkadaşlarımla biliyoruz. Gerçek ve içeriğini perde arkasında olan şeyleri de gayet iyi biliyoruz.

Ama biz şunu diyoruz; bizden istifa eden arkadaşlarımız yine arkadaşımız, yine ülküdaşımız, yine partilimiz.

Dolayısı ile bizim ilçe teşkilatı olarak yaklaşık 1 yıldır, yaptığımız çalışmalar, yeni bir ilçe binası oluşturmamız, köy, kasaba, mahalle, ilçelerde geziler, programlar yapmış olmamız, bütün bu çalışmaları yönetici arkadaşlarımızla birlikte yaptık. Bizim yine çalışmalarımız devam edecektir.

Biz Kahramanmaraş’ta MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı olarak, partimizin en üst seviyelere gelebilmesi için, önümüzdeki genel seçimlere yönelik çalışmalarımız devam edecektir.

3 Ocak 2015 te kongremiz var. Kongremize de en iyi şekilde hazırlanacağız. Gerçekten partimize yakışan bir şekilde kongre süreci yaşayacağız. Yazacağımız delegeler ve yöneticiler partimizin tabanından, partimizi bilen, ülkücü iradeyi gösterebilecek kişiler olacaktır.

İnşallah diğer ilçe başkanı arkadaşımızda aynı şekilde hareket eder, ülkücü iradeyi sandıkta gösterecek delegeleri yazar diye temennide bulunuyorum.


Burada yapılan siyasi bir hamle var. Önümüzde bir kongre süreci var. Ben biraz daha olaya şeffaf bakıyorum. Bu arkadaşlarımızın yapmış oldukları hadisleri de doğal karşılıyorum. İnsanlar bir takım amaçlara ulaşabilmek için bazı hadiseleri gerçekleştirebiliyorlar maalesef. Ama yine de şunun altını çizerek belirtmek istiyorum; yönetimimden istifa eden arkadaşlarım, yine benim ülküdaşım. Bu hareketleri teşkilatıma gösteren, bazı kişilere de saygı duyuyorum, sitem ediyorum ama yine de saygı duyuyorum.

Şunu da unutmamak lazım; bir teşkilatın içini boşaltmak, ülkücü ve milliyetçi harekete yakışmayan bir harekettir.

Genel merkezimizin yetkili makamlarına da bu konuları ilettim, teşkilatıma görevimize devam edilmesi noktasında talimat verildi. Biz görevimizin başındayız. İnşallah önümüzdeki kongre sürecimizde birlik ve beraberlik içerisinde tamamlayıp, çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

 

 

Editör: Haber Merkezi