AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Ahmet Özdemir yayınladığı basın bildirisinde şu ifadeleri kullandı:

“Milliyetçi Hareket Partisinin Onikişubat İlçe Başkanının 15/08/2015 tarihinde  Ak Parti Onikişubat İlçe Danışma Meclisi  Toplantısında, İl Başkanımız Sn. Metin DOĞAN  Bey'in konuşmasını üsluptan ve seviyeden yoksun  bir şekilde  eleştirmesi  teşkilatımızda  büyük rahatsızlık oluşturmuştur.

Biz Adalet ve Kalkınma Partililer

14 yıldır ülkemizin daha güçlü olması ve insanımızın daha mutlu ve huzurlu yaşaması için var gücümüzle çalıştık. Bugün geldiğimiz noktada yine  ülkemizin ve insanımızın geleceğini düşünerek  koalisyon kurulması için  olağanca gücümüzle gayret ediyoruz .

Sayın İl Başkanımız Metin DOĞAN Bey  ülkesinde %41 oy ,şehrinde  % 61 oy almış bir partinin il başkanı  ve aynı zamanda o partinin Türkiye üçüncüsü olmuş ilinin il başkanı olmanın sorumluluğuyla konuşmuştur .

-Zira  bizler  ülkemizde bir iktidar boşluğu olmasın diye seçim sonuçlarında halkımızın  verdiği mesajı  yargılamadan, sorumluluk sahibi olarak koalisyon için görüşmeler yaparken;  İl Başkanımız Sn.Metin Doğan Bey'in söylediği sözler; MHP nin lideri Sn. Devlet Bahçeli'nin   insanına bu kadar yabancı olmasını,  ülkenin yönetimi konusunda elini neden taşın altına koymadığını  sorumluluk almaktan neden bu kadar uzak kaldığını  anlayamamanın verdiği üzüntünün kelimelere dökülmesidir.Bu aslında MHP ye oy veren kardeşlerimizin de   isyanıdır aslında...

-Çok değil daha 8 Haziran günü Sn Devlet BAHÇELİ eliyle MHP nin bütün kapılarını kapatmasını MHP ye oy veren kardeşlerim de anlayamamışlar ve bunu sorgulamışlardır. Ülkesi ve milleti için kaygı duyan her bir vatandaşımız İl Başkanımızın serzenişinde zaten bulunmaktadır. MHP nin Onikişubat İlçe Başkanı bunu göremiyorsa  öncelikle sorunu kendisinde aramalıdır.

-MHP'nin Onikişubat İlçe Başkanının Sn il Başkanımızı eleştirmeye ve hakaret içeren ifadeler kullanmaya hakkı da yoktur  haddine  de değildir.

Seçmenlerine; onlardan aldıkları oyun karşılığında neden ülke yönetimine talip olmadıklarını açıklayamayanlar siyaset yapıyorum  demesinler; ayrıca onlara tavsiyemiz batılı  yazarlarının eserlerine takılıp kalmasınlar çok daha yakınlarında MHP nin seçim beyannamesinde ve onun tanıtım toplantısında  Sn. Bahçeli'nin  yaptığı konuşmayı analiz edip gereğinin neden yapılmadığını sorgulasınlar böylece hem kültürleri artar hem de söylemleriyle  eylemlerinin tutarsızlığının farkına varırlar  .

Sn Devlet Bahçelinin  03/05/2015 tarihli seçim beyannamesinin açıklanması sırasında yaptığı konuşma ;"Biz bu aziz vatanı ağırlıklarından kurtarmaya talibiz.

Biz bu necip milleti sorunlarından arındırmaya, dertlerinden çekip çıkarmaya azimliyiz.

Milliyetçi Hareket Partisi yalnızca yapacaklarının sözünü veren dürüst ve gerçekçi bir millet eseridir.

Sözümüz namus, ülkülerimiz varoluşumuzun ana çatısıdır.

Milliyetçi-Ülkücü Hareket hiçbir zaman ipe un sermemiş, suya yazı yazmamış, hayal ve umut tacirliği yapmamıştır."

Biz   bu söylemlerin  iktidar iddiası olmadan nasıl gerçekleştirileceğini  tüm MHP ye oy veren kardeşlerimiz gibi merak etmekteyiz . MHP kendi deyimi ile; ipe un sermediğini  suya yazı yazmadığını  hayal ve umut tacirliği yapmadığını  milletimize ve tarihe nasıl anlatacaktır merak ediyor ve kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

                                                                                               Av. Ahmet ÖZDEMİR

                                                                                         Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı “

 

Editör: Haber Merkezi