AK Parti Grup Başkanvekili Ünal, Kahramanmaraş’a gelerek ilk başta Ala Palace Kongre Merkezi’nde Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Ruhsat Dağıtım Töreni’ne katılacak.

Ünal daha sonra Elbistan ilçesine gidecek ve Cuma namazını Elbistan ilçesindeki Elbistan Ulu Camii’nde kılacak. Ünal, Elbistan’da daha sonra basın mensuplarına özel röportaj verecek ve ardından Elbistan Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Açılışına katılacak. Elbistan’daki son ziyaretini Afşin Belediye Meclis Üyesi Sebahattin Atalay’a taziye ziyareti gerçekleştirecek olan Ünal, Kahramanmaraş’a gelerek Clarion Otel’de düzenlenecek olan Engelli STK’lar ile buluşma gerçekleştirecek.

ZİYARET CUMARTESİ GÜNÜ DE DEVAM EDECEK

AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Ünal’ın Kahramanmaraş’taki ziyaretleri cumartesi günü de devam edecek. Ünal, cumartesi günü Ramada Otel’de düzenlenecek olan Onikişubat ve Dulkadiroğlu Muhtarları İle Buluşma gerçekleştirecek. Ünal daha sonra Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katılacak. Mahir Ünal, AK Parti İl Başkanlığı’nda Belediye Başkanları ile Toplantı, Mado Evi’nde Mehmet Demircioğlu Bey’in Kardeşinin Nişan Merasimi ve son olarak Kervanhan’da basın mensupları ile yemekli toplantı düzenleyecek.

TİCARET VE SANAYİ ODASI TOPLANTISI’NA KATILACAK

AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Kahramanmaraş’ta Ticaret ve Sanayi Odası toplantısına katılacak. KMTSO’da gerçekleştirilecek olan toplantıya Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, milletvekilleri, belediye başkanları katılacak. Toplantıda Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu’nda kabul edilen Aksu, Erkenez ve Türkoğlu-2 organize sanayi bölgeleri hakkında görüş alışverişi yapılacak.

Editör: Haber Merkezi